Laddar meny

Atea IT-arena i Göteborg

Årets mötesplats för hela it-avdelningen. I år kör vi halvdag med start vid lunchtid.

17 okt
Göteborg
Svenska Mässan Kongresshallen, Entré 8, Mässans Gata 8
Visa på karta

Vi sätter ditt digitala ekosystem i fokus. Ta del av det senaste och inspireras av Sveriges vassaste inom digitalisering. I år har vi även förmånen att presentera högaktuella Ashkan Fardost som forskar på hur teknologi och digitalisering påverkar branscher, samhället och mänskligt beteende. Detta vill du inte missa!

Säkra din plats och anmäl dig nedan redan idag.

Vi erbjuder transport till Atea IT-arena Göteborg från våra kontor i Borås och Halmstad. Eventet är kostnadsfritt.

 

Missa inte Dr. Ashkan Fardost

Ashkan är forskare och föreläsare och är även känd från bland annat TEDx och morgonnyheterna på SVT. 

Han forskar på hur teknologi och digitalisering påverkar branscher, samhället och mänskligt beteende. Målet är att hjälpa dig förbereda dig för framtiden.

Ashkan deltar på alla orter i höst.

Atea IT-arena Göteborg presenterar seminariepasset ”Skaka om oss!” som hålls av Lars Backström, Västtrafiks VD

"Smarta städer och modiga borgmästare ritar om kartan. Öppen data banar väg för nya smarta tjänster som sänker tröskeln för hållbart resande. Lyssna på en spännande dragning av Västtrafiks Vd Lars Backström, om hans syn på digitalisering, nya betaltjänster, kombinerad mobilitet, bilens plats i näringskedjan och behovet att bli omskakad."

Annicka Dickson från Senab med seminariepasset "Så blir kontoret digitalt, mobilt och verksamhetsanpassat” på Atea IT-arena i Göteborg

Vill ni ha ett verksamhetsanpassat kontor där IT och den fysiska miljön är synkad för att skapa det verksamhetsanpassade kontoret? För att främja ett mobilt arbetssätt krävs en arbetsmiljö som är IT-mogen. Inspirationspasset kommer ge er en insikt om vad som är viktigt för att lyckas.

En musikalisk resa genom historien 

Vi kan med glädje presentera kvällens underhållning på Atea IT-arena i Göteborg – Stefan Andersson.

Stefan med musiker tar er med på en musikalisk resa genom historien. En blandad kompott med berättelser och låtar från tiden som popartist till de historiska föreställningarna.

Anmälan
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer