Laddar meny

Vi tar molnet till dig.

Vi levererar en hybrid molnlösning i ditt företags datacenter.

Vad kostar tjänsten för dig Så fungerar lösningen

Du får ett privat moln med självservice och molnkoppling som ger en modern plattform. Klar att leverera kapacitet till din verksamhet med kvalité, snabbhet och flexibilitet.

Med Ateas hybrida datacenter har du tillgång till den senaste tekniken och du får stöd i valet mellan publika och privata moln. I självbetjäningsportalen är det enkelt att på egen hand öka eller minska serverkapaciteten.

Vill du veta vad tjänsten skulle kosta för ditt företag?

Skräddarsys för din verksamhet

En hybrid leverans bygger på integration mellan olika molntjänster och din lokala lösning. Ateas experter på it-infrastruktur guidar dig i valet mellan publika och privata moln och du har alltid tillgång till den kapacitet du behöver.

Styr med självbetjäning

I självbetjäningsportalen styr du enkelt storleken på ditt datacenter genom att lägga till eller ta bort servrar. Vid inloggning kan du när som helst se hur mycket kapacitet ni använder.

Tydlig kostnadsbild

Kostnaden baseras på hur många servrar din verksamhet använder, du slipper dolda avgifter och fast-låsning i långa kontrakt. Atea skickar rapporter som visar hur mycket kapacitet som används samt beskriver eventuella störningar.

Modern teknik frigör tid

I ett hyperkonvergerat datacenter integreras delarna till ett optimerat system som hanteras gemensamt. Du behöver inte längre lägga tid på att integrera eller uppgradera servrar, lagring och nätverk.

Bevakning dygnet runt

Vid störningar i ditt datacenter får Ateas specialister ett larm. De hjälper dig att åtgärda problemet på distans eller på plats.

Kontakta oss och få en tydlig kostnadsbild baserat på hur många servrar din verksamhet använder.

Genom att skicka detta formulär godkänner jag att Atea hanterar mina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar. Så här hanterar vi dina personuppgifter

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer