Laddar meny

Apple i din verksamhet

Atea är Sveriges enda Apple Authorised Enterprise Reseller. Till oss kan du vända dig oavsett vad du behöver rörande Apple.

Vi har tjänster för alla Apples produkter inklusive; livscykelhantering, finansiering, säkerhet, support, och teknisk kunskap för driftsättning av iPhone, iPad och Mac i alla verksamheter. Vår specialitet är att hjälpa kunder att utveckla sin verksamhet med hjälp av Apple plattformen.

Vi har många års erfarenhet av att utveckla appar och har hjälpt många organisationer och företag med appbaserade lösningar som digitaliserat och effektiviserat deras verksamhet. Vi är övertygade om att även du kan göra detta.
 

Är du nyfiken på hur din verksamhet kan digitaliseras? Då har vi rätt lösning för dig, Apple Practice.

Oavsett vad du har för utgångspunkt så kan vi hjälpa dig i hela processen. Resultatet blir en komplett och användarvänlig modern lösning som gör livet enklare för dina kunder, leverantörer eller medarbetare.

Uppfyll verksamhetens fulla potential med 5 enkla steg

Alla våra projekt i Apple Practice följer en process som är uppbyggd i fem enkla steg. Genom att kombinera vår erfarenhet av många olika utvecklingsprojekt med vår mycket väl beprövade process kan du vara säker på att du får ett tryggt och säkert genomförande på vägen till målet – att nå din verksamhets fulla potential. 

Så här fungerar processen:

 1. Du har ett behov av att effektivisera något i din verksamhet
 2. På en workshop analyserar vi tillsammans detta behov, vad som kan effektiviseras och listar möjliga vägar framåt.
 3. Vi testar och bevisar funktionalitet.
 4. Vi levererar den applösning som löser ert behov av effektivisering.
 5. Vi levererar en infrastruktur som underlättar er dagliga verksamhet utifrån definierat behov.

Börja effektivisera och digitalisera din verksamhet med våra färdiga lösningar.

Vi har genom åren tagit fram ett antal lösningar som hjälpt många av våra kunder att jobba effektivare. Dessa är enkla för dig att ta del av då vi har paketerat dem på ett smart sätt.

Här finns till exempel lösningar för rumsbokning, att skapa papperslösa möten eller skapa ökad kvalitet i hemvården.

Hantera iPhone och iPad med hjälp av Atea. Tjänsten omfattar iPhone/iPad, support och leverans, inventariehantering och managering samt upprätthåller god klientsäkerhet. Dessutom ingår kostnadsfritt utbyte på plats om telefonen går sönder. För it-avdelningen är tjänsten enkel att hantera och paketerad för en snabb och effektiv implementation i verksamheten.

 • Utbyte där du är
 • Kostnadsfri utbytespool
 • Device Enrollment Program (DEP)
 • Inventarie- och livscykelhantering
 • Användarstöd och support
 • Miljövänlig återvinning


Hantera Mac med hjälp av Atea. Ofta lever både Mac och Mac-användaren ett liv utanför den supportade it-miljön eller med begränsad support. Det finns idag lösningar som gör att man kan få kontroll på sina Mac i företaget - utan att man tar bort friheten. 

Mac är billigare än PC

 • Fast pris för mjukvara och support 139 SEK, minimum 20 användare
 • Telefonsupport 7/24
 • Möjlighet att sätta it-policys som passar ert företag, te.x. kryptering
 • Portal för distribution av företagets mjukvara
 • Inventering av företagets datorer
 • Möjlighet att rensa datorer vid stöld

Apple erbjuder den mest innovativa mobila tekniken i världen kombinerat med världens mest avancerade mobila operativsystem. Apple och Cisco har ett djupt samarbete vilket ger dig fantastiska möjligheter att ge alla användare en bättre upplevelse. Tillsammans har de hjälpt varandra att bland annat se till att följande tre områden möjliggjorts på ett användarvänligt sätt:

 • Optimering av wifi-anslutningar
 • Möjlighet att prioritera verksamhetsnära Appar
 • Integrera röst- och samarbetsfunktioner i iOS

Med vår unika kompetens på Apple och Cisco levererar vi den bästa lösningen, anpassad efter dina behov.

Cisco har lett varje steg av den trådlösa revolutionen sedan trådlöst blev möjligt. De har inte bara levererat den bästa wifi-tekniken, utan även den bästa slutanvändarupplevelsen.

 

Vi tror på ledarskapet

Vi på Atea tror på förändring via ledarskap. Över 150 rektorer har examinerats inom vår skolledarutbildning och vi driver utbildning i enlighet med skolverkets lärmoduler för en lyckad digitalisering.

Läs mer
 
Teknik

Atea är Apple Authorised Service Provider (AASP) och ledande på att få Apples produkter och lösningar att fungera optimalt i ditt klassrum. Exempelvis löser vi dina utmaningar med nätverket tillsammans med Cisco.

Se filmen

Atea är Apple Authorised Solution Expert

Alla ska lyckas

Vi hjälper dig att med Apples produkter personanpassa lärandet för elever med olika bakgrund, förmågor och sätt att ta till sig undervisning. Kvalitativa appar ger nya möjligheter till elever som har särskilda behov eller behöver lära sig ett nytt språk.

Läs mer
 
Innovation

Atea är alltid på jakt efter nya bra lösningar för att kunna stödja lärandet via ny teknik. Vi har till exempel tagit avataren AV:1 till Sverige för att stödja långtidssjuka barn. Vi deltar också i flera forskningsprojekt för att hela tiden driva utvecklingen framåt vad gäller it i skolan, didaktisk design och nya produkter.

Miljö och hållbarhet står verkligen i fokus för Atea och vi är övertygade om att det är viktigt även för er. Apple är en av de tillverkare som har kommit absolut längst i sitt miljöarbete och därför är det naturligt för oss att ha ett djupt samarbete med dem. Vi känner oss trygga i att rekommendera deras produkter.

Fördjupning

Här kan du läsa med om Atea Sustainability Focus

Här kan du läsa mer om Apples miljöfokus

?

Genom att skicka detta formulär godkänner jag att Atea hanterar mina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar. Så här hanterar vi dina personuppgifter

 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer