Laddar meny

Atea Campus - vi besöker universitet och högskolor

Vi vill träffa just dig! På den här sidan kan du klicka dig vidare och läsa mer om Atea och vilka vi är.

Under 2018 kommer vi besöka flera universitet runt om i Sverige för att träffa dig som student. Kom gärna förbi oss i montern så berättar vi mer om hur vi bygger Sverige med it och vårt erbjudande till dig.

23 januari Lunchföreläsning Luleå Universitet

24 januari LARV Luleå Universitet

13 februari Gösta

14 februari Hot Spot i Karlstad

20 februari Högvarv i Västerås

 

Som Trainee hos oss ges du en unik möjlighet att komma in i vår verksamhet och utvecklas med oss. Du kommer under din tid hos oss att spendera tid på flera olika avdelningar för att få en bred insyn i bolaget och för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att lära känna Atea från insidan.

Parallellt med detta kommer du att ingå i ett utvecklingsprogram. För att guida dig i ditt dagliga arbete har du även en Fadder på respektive avdelning du kommer att vara på som ser till att du kommer in i arbetet som typiskt består av deltagande i olika av projekt men också att driva egna projekt och uppdrag.

Nu söker vi dig som vill vara Ateas förlängda arm ute på  ditt Universitet. Vi vill att du som vår ambassadör genomför löpande employer branding aktiviteter under året tillsammans med din kontaktperson på Atea. Du kommer under din Ambassadörstid att skapa goda kontakter inom Atea vilket öppnar dörrar för framtida ex-jobb och förhoppningsvis blir du efter studierna en medarbetare på Atea. För sistaårsstudenter kommer du att även ingå i rekryteringsprocessen till vårt traineeprogram.

 

Som Ambassadör kommer du känna att du är en del av oss och kommer att delta på våra landslagsläger, introduktionsdagar och andra lokala aktiviteter.

Ansökan till ambassadör på Lunds universitet

Ansökan till ambassadör på KTH

Ansökan till ambassadör på Linköpings Universitet

Ansökan till ambassadör på Luleå Universitet

Vi bygger Sverige med it

Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom it-infrastruktur tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Tillsammans med våra kunder ska vi utveckla lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över.

Vi vill till exempel bidra till ett effektivare lärande i skolan. Vi vill stärka polis, räddningstjänst och sjukvård i deras arbete att trygga vår välfärd. Vi vill göra svensk exportindustri än mer konkurrenskraftig och ge entreprenörer bättre möjligheter att förverkliga sina drömmar.

Tillsammans med våra kunder i hela landet bygger Atea Sverige med it. Vi har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.

Vi finns över hela Sverige och har kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Har du frågor om Atea, välkommen att ta kontakt med mig.

Malin Carlsson

malin.carlsson@atea.se

För att fortsätta vara The Place To Be samt möta den ökande efterfrågan gällande flexibilitet i dagens arbetsliv har Atea infört utvecklingstid.

Vi har en positiv syn på möjligheten till tjänstledighet och genom utvecklingstid har våra medarbetare möjlighet att i samråd med sin närmaste chef ansöka om ytterligare ledighet.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer