Hoppa till huvudinnehåll

💡 Undervisning med digitala verktyg i förskolan handlar inte om tekniken i sig, utan hur datorer, lĂ€rplattor, olika appar kan bidra till lĂ€rande och meningskapande för barnen. Vad behöver du som skolledare, lĂ€rare och pedagog i förskolan kunna för att integrera digitala verktyg och lĂ€rrresurser för att barnen ska kunna förstĂ„ sin omvĂ€rld och uttrycka sina tankar pĂ„ olika sĂ€tt?

👉 Under eventet kommer du att möta Susanna KjĂ€llander som utifrĂ„n ett forskningsperspektiv ger sin syn pĂ„ hur du kan anvĂ€nda digitala verktyg i förskolan. Du fĂ„r ocksĂ„ trĂ€ffa Anna Lundh verksam i Svedala kommun som berĂ€ttar om att lĂ€ra om hĂ„llbar utveckling med Ar-teknik.

Tillsammans samtalar vi om hur vi kan skapa förutsÀttning för barnen att utveckla förmÄga att skapa och kommunicera upplevelser i olika uttrycksformer, samt lyfter fram det digitala multimodala berÀttandet.

Varmt vÀlkommen!

Agenda

  • 13.00 Introduktion
  • 13.15 Susanne KĂ€llander - Den goda skĂ€rmtiden?
  • 14.15 Fika
  • 14.45 Anna Lundh - Att lĂ€ra om hĂ„llbar utveckling med AR-teknik
  • 15.15 Samtal & summering
  • 15.45 Avslut
Tid för event
28/11 2023, 13:00 - 16:00
Sista anmälningsdag
26/11 2023
Målgrupp
Dig som är verksam i förskolan. Både till dig som arbetar som rektor, förskollärare eller som har en annan roll i verksamheten ute på förskolan.
Var
Malmö
Adress
Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 4, 211 18 Malmö
Kostnad
Kostnadsfritt

Kontakta mig om du har frågor

Anton Vigre
Anton Vigre
Skolspecialist
Skicka e-post