Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Event

Valfrihet och flexibilitet - så här får du en modern arbetsplats

Atea bjuder in dig till webinar vid två olika tillfällen den 15 och 22 februari 2022.

Pandemin har förändrat hur vi ser på vårt arbete som inte längre är en plats, utan något vi gör. Detta är en fras vi har hört många gånger under de senaste året.

Valfrihet och flexibilitet tycks vara nyckelord för att kunna erbjuda den moderna arbetsplatsen. Den som ska rekrytera den nya generationens stjärnor ställs dessutom inför utmaningen i att förstå vad nya medarbetare kräver och huruvida det skiljer sig mot tidigare. Morgondagens medarbetare är vana med att jobba med den senaste teknologierna och har ett helt annat behov och ställer därmed högre krav på detta. Att kunna dela filer och sammarbeta oavsett enhet och tillfälle är ett exempel.

Under Ateas IT-arena hösten 2021 var en av de mest populära sessionerna ett tekniskt föredrag om Client Modern Management, det vill säga best practice kring hur man ska hantera företagets klienter (datorer) i en miljö präglad av valbarhet och flexibilitet.

Nu bjuder vi in till en strategisk uppföljning. Vilka frågor är det egentligen man behöver ställa sig? Vilka strategiska möjligheter öppnas upp när man går över till en modernt managerad klientplattform?

Målgrupp

  • Ledningsgrupp
  • Ekonomichefer
  • HR- chefer
  • IT-Chefer
  • Verksamhetsutvecklare
  • Digitala Strateger

Har du frågor?

Kontakta Jenny Brandell, Concept Manager e-post

Varmt välkommen!

Välj ett tillfälle

Talare

Jesper Andersson Erbjudandeansvarig
Jenny Sandberg Strategisk rådgivare
Daniel Sundelin Concept Manager
Richard Trojmar Enterprise Head of Major Accounts, Sweden Apple
Michael Anderberg Systems Engineer Apple
Neil Johnson Principal Program Manager Microsoft
Två leende kvinnor framför en Macbook

Atea erbjuder dig ett fritt val

Valfrihet är en enorm mänsklig drivkraft. Personliga preferenser spelar större roll för oss än vi kanske anar. En del gillar husvagnssemester, andra väljer lyxiga weekends i storstäder i stället. En del gillar kaffe, andra te. En del gillar PC, andra älskar Mac.

I samarbete med

Microsoft

Apple