Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Event

Så blir arkitektur en katalysator för lyckad digitalisering

I en snabbföränderlig värld krävs god kontroll på sin it-arkitektur utan att för den saken tappa agilitet och möjlighet att svara upp till snabba förändringar. Vi hjälper dig få en överblick, se hela bilden och säkerställa att arkitekturen är uppdaterad.

Genom att etablera en strategi, målbild och en plan minimerar du risken för felinvesteringar och säkerställer att IT bidrar till att de övergripande målen nås. Detta refereras ofta som Enterprisearkitektur, det handlar om att man med ett helhetsperspektiv säkerställer att IT stöttar organisationens strategi och behov över tid, samtidigt som man säkerställer att it-leveransen sker på ett kostnadseffektivt och kontrollerat sätt.

Atea tillsammans med vår partner Ardoq berättar om hur vi kan hjälpa din organisation att få en överblick, se hela bilden och säkerställa att arkitekturen är uppdaterad. Vi använder oss av det marknadsledande verktyget Ardoq som automatiserar och förvandlar arkitektfunktionen från flaskhals till möjliggörare.

💡 Vi går igenom hur vi på Atea jobbar tillsammans med våra kunder i konceptet "Arkitektur som tjänst" samt genomför en livedemo av EA-verktyget Ardoq och vilka frågor det kan ge svar på.

Varmt välkommen!

Tid för event
11/5 2022, 09:00 - 10:00
Sista anmälningsdag
9/5, 2022
Var
Online
Kostnad
Detta webinar är kostnadsfritt.

Vid frågor kontakta

Mattias Bruhn
Mattias Bruhn
Chefsarkitekt
mattias.bruhn@atea.se