Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Event

IT-rättsjurist - en nyckelkompetens

IT-rättsjurist – en nyckelkompetens i er digitaliseringsresa. Idag ser vi en ökning av de regulatoriska landskapet inom IT, personlig integritet och digitalisering. Samtidigt har verksamheter behov av att effektivisera och nyttja både ny teknologi och molntjänster i sin digitaliseringsresa. Det medför ett stort behov av ett riskbaserat beslutsfattande från ledning för att få bra utväxling av sin affär.

Ökningen av det regulatoriska landskapet medför en ”reshaping” av hur organisationer behöver förhålla sig till de nya teknologier som är här och i framtiden. Organisationer behöver fundera över hur de ska agera vid användandet av molntjänster och vilka eventuella risker detta kan föra med sig. Det är inte tekniken som utgör ett hinder, fokus är flyttat till vad som är möjligt!

Organisationer behöver behålla ett holistiskt perspektiv där ledningen tar hjälp av seniora rådgivare med både djup juridisk och informationssäkerhetskompetens som även besitter en bred bred affärs- och verksamhetsbakgrund.

💡 I det här webinaret kommer Ateas seniora IT-rättsjurister och Informationssäkerhetskonsulter berätta om tjänsten ”IT-rättsjurist”, och hur den kan kombineras med informationssäkerhet- och IT säkerhetsarbete. De delar också med sig av sin erfarenhet i liknande roller och tjänster.

 Varmt välkommen!

Presentationen från webinaret

Tid för event
28/4 2022, 09:00 - 09:30
Sista anmälningsdag
27/4, 2022
Var
Online
Kostnad
Detta webinar är kostnadsfritt.

Vid frågor kontakta:

Carl-Johan Ekelund
Carl-Johan Ekelund
Concept Manager
carl-johan.ekelund@atea.se