Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Event

Webinar: Så blir vardagen smidigare med smarta molntjänster

Atea bjuder in dig till webinar den 28 januari 2022.

Molnplattformen Azure erbjuder IoT-hubbar, AI-funktioner, maskininlärning och många andra andra funktioner som hjälper dig utveckla verksamheten. I det här webinaret berättar vi hur du kommer igång.

Lars-Erik Palm Solution Architect på Atea träffar Pär Forslund Chef för Kyl- och Frysexpressen Nord Verksamhetsuveckling och pratar om hur de med outsourcad it och inhyrd CIO fokuserar på att göra norra Sveriges livsmedelsleveranser smartare och mer effektiva. Molnplattformen Azure har dessutom gett dem en stabil och mer flexibel it-miljö till lägre kostnad. KofNord berättar hur de kunde gå "all Cloud" och få ett större värde på investeringen.

Atea är Kyl- och Frysexpressen Nords it-avdelning, vilket innebär hantering av datacenter (Azure), klient- och näthantering samt mjukvara, exempelvis Office 365. Atea är även first line support för samtliga it-relaterade frågor. Förutom frågor kring it-infrastruktur hjälper Atea även till med proaktiva förbättringsförslag samt förbättringar som rör optimering och säkerhet som kan behövas för att miljön skall vara uppdaterad.

Vill du veta mer? Anmäl dig i dag.  

Kontakta Lars-Erik Palm Solution Architect på Atea e-post: 

Varmt välkommen!

Agenda

Atea berättar om:

  • Köpa IT som tjänst
  • Utvärdering av plattform

KofNord berättar om:

  • Köpa IT som tjänst
  • Krav på ny plattform
  • Samarbetsformer
Tid för event
28/1 2022, 09:00 - 10:00
Sista anmälningsdag
27/1, 2022
Var
Online
Kostnad
Kostnadsfritt

Talare

Lars-Erik Palm, Solution Architect
Pär Forslund Chef för Kyl- och Frysexpressen Nords Verksamhetsutveckling