Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Event

Kommunforum Analytics

Kommunforum Analytics: Hur kan våra verksamhetschefer och medarbetare fatta bättre och mer proaktiva beslut i sin vardag? Vad innebär det egentligen att bli datadriven? En viktig pusselbit är att ha tillgång till fakta som kan ge värdefulla insikter. Det är just den förmågan i kombination med teknologier som beslutsstöd/Business Intelligence (BI), Artificiell Intelligens (AI) och Internet of Things (IoT) som tillsammans utgör området analytics.

💡Analytics erbjuder många möjligheter men det finns också utmaningar. På Kommunforum Analytics samlas vi för att inspireras och lära av varandra för att bättre möta dessa utmaningar. 

Vi kommer att få lyssna på Halmstad Energi & Miljö Nät AB och Ronneby kommun som berättar om sina erfarenheter. 
  • Det datadrivna elnätet - Halmstad Energi & Miljö Nät AB, HEM 
    HEM berättar om erfarenheterna av att låta AI i form av machine learning hitta avvikelser i stora mängder data samt om planerna på ett datadrivet elnät, för att kunna arbeta med prediktivt underhåll.
  • Ronneby Live - Ronneby kommun 
    Ronneby kommun berättar om Ronneby Live och kraften av att samla information från många datakällor och sprida den genom att visualisera den på ett sätt som är anpassat efter mottagaren.
  • När människan inte räcker till så ger AI oss insikterna - Atea
    Atea berättar om varför utvecklingsresan inom beslutsstöd (BI) samtidigt är resan mot AI och hur det faktiskt går till när data förutspår vår framtid. 

👉 Detta webinar och forum riktar sig mot dig inom kommunala verksamheter som har ambitionen att nyttja analytics för beslutsstöd och som vill lära av vad andra gör och vilket värde det har resulterat i.

Tid för event
2/12 2021, 09:00 - 10:30
Sista anmälningsdag
1/12 2021
Var
Online
Adress
Teams
Kostnad
Kostnadsfritt.
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer