Hoppa till huvudinnehåll

Eventpartner

Välkommen till Microsofts monter för inspiration och konversation om möjligheterna med det nya arbetslivet för dig som individ och din organisation.

Upplev moderna lösningar för den hybrida arbetsplatsen. Inspiration – Samtal – Demo!

Partner Plus

Vi stöttar er digitaliseringsresa - säkerhet och innovation i fokus

Cisco är världsledande inom IT-infrastruktur och IT-säkerhet. Med vår intelligenta plattform kopplas människor, processer, data och saker samman på ett säkert sätt vilket möjliggör innovation och säker digitalisering i hela samhället. Genom att tillämpa AI och Machine Learning kan den data som redan flödar i nätverket tillvaratas och ge bättre beslutsunderlag för hela verksamheten. Wifi6 tillsammans med 5G möjliggör även uppkoppling från olika platser på ett säkert och sömlöst sätt vilket hjälper er att möta de ökade krav på flexibilitet som det nya hybrida arbetssättet innebär.  Missa inte vår lightningtalk i programmet på temat: Applikationerna går till molnet. Hur säkerställer vi en fortsatt god användarupplevelse?

 

Innovativt, hållbart & säkert för den framtida arbetsplatsen!

HP skapar teknik som gör livet bättre för alla, överallt. Genom vår produkt- och tjänsteportfölj skapar vi upplevelser över all förväntan!

 

Partners alla orter

AWS - Skalbar infrastruktur där du betalar för nyttjande

Med AWS tjänster kan du skala upp och neder vid behov. Kom till oss så berättar vi mer.

Citrix Workspace - En modern intelligent arbetsplats!

Citrix Workspace - Nå din IT-arbetsplats lika enkelt som du använder Netflix! Plattformen för ett  modernt arbetssätt som ökar lönsamheten genom högre produktivitet, platsoberoende och samtidigt minskar verksamhetens klimatpåverkan!

Välkommen till den digitala framtiden

Besök Dells monter med allt från klienter och skärmar till datacenter och molniga möjligheter. Ta nästa steg tillsammans med oss och Atea. Första steget är det till vår monter.

Skydda dig med Fortinet Security Fabric

Vi kommer att visa branschens högst presterande cybersäkerhetsplattform, driven av FortiOS, med ett rikt öppet ekosystem. Det sträcker sig över den utökade digitala attackytan och cykeln, vilket möjliggör självläkande säkerhet och nätverk för att skydda enheter, data och applikationer.

HPE is the global edge-to-cloud platform as-a-service company

Besök HPEs monter och diskutera med oss om hur vi tillsammans skapar nya möjligheter för tekniken att ge meningsfull och positiv inverkan på människor, företag, myndigheter, organisationer, miljön och samhället.  HPE – The Cloud that comes to you.

Snabb, säker och flexibel molnresa med IBM Cloud Satellite & CloudPaks

IBM accelererar förflyttningen mot molnet genom en hybrid RedHat-baserad molnarkitektur som gör att IBMs lösningar inom säkerhet, automation, integration, AI och lagring fungerar likadant både lokalt och i publika moln.

Built for Business, Wherever Work Happens

Be ready to meet the needs of today’s IT workforce. Discover how Intel delivers security features beyond software, leading remote manageability, and rock-solid stability with the Intel vPro® platform that allows IT to manage business PC fleets from anywhere even beyond the firewalls.

Smartare teknik för alla

Produkter för kreativa arbetsplatser och teknik för att säkert kunna möta kraven på funktion och säkerhet i ”det nya normala”

 

Historier från verkliga livet - organisationer som lyckats med hybrida container-plattformar, vad gjorde dom?

Våra användare vill att it skall leverera på snabba plattformar och delvis i molnet, AI och ML efterfrågas. Ny microservices arkitektur på applikationer ställer ytterligare krav på it-organisationen. Hur kan vi med existerande it organisation tillgodose dessa krav? Containers är en viktig aspekt för att nå de “nya” kraven men det krävs mer. Vi berättar hur vi tillsammans med våra kunder adresserar dessa frågor och viktigast av allt, hur vi tillsammans lyckats!

NetApp-Branschledande inom molndatatjänster, lagringssystem och mjukvara.

Besök vår monter och ta reda på mer om hur ditt företag kan dra nytta av NetApps lösningar! Vi är ett molnstyrt, datacentrerat mjukvaruföretag som kan hjälpa dig att bygga din unika data fabric, förenkla och ansluta till molnet och säkert leverera rätt data, tjänster och applikationer till rätt personer–när som helst och var som helst.

Gör som ATEA, använd Trend Micro för att skydda er mot Ransomware.

Coop m.fl. har i sommar drabbats av omfattande attacker. Som världens största klientskyddsleverantör har TrendMicro en unik inblick i hotbilder. Vi berättar hur ni kan optimera er förmåga att upptäcka dessa hot upp till 60% snabbare, med 24/7 övervakning och respons.

Partners Storstad

11 anledningar till att Mac är ett bra val för ditt företag

Vi är mitt i ett paradigmskifte där förväntningar på IT har förändrats och anställda kommer med nya förväntningar. Vi visar er vilka fördelar det har att ge era anställda rätt möjlighet att jobba med det operativ de anser är bäst, oavsett om det är PC eller Mac.

Modernisera och förenkla med Nutanix, din självklara väg till molnet!

Vi berättar om hur du med nästa generations HCI – Hybrid Cloud Infrastructure – kan bygga både Privata och Hybrida moln som ger en valfrihet att köra dina applikationer där det passar bäst. Nutanix smarta och självkörande lösningar frigör tid och resurser som istället kan läggas på innovation! (Max

Varför vänta tills det händer? Stoppa ransomwareattacker innan dom drabbar just dig.

När organisationer väntar med att agera på ransomware tills dom har drabbats är störningarna oundvikliga och kan bli förödande. Den bästa tiden att agera på är därför här och nu - innan ni attackeras. Kom till oss så berättar vi mer om hur ni stärker ert försvar!

Upptäck det moderna sättet att arbeta med Samsung

Upplev de senaste lösningarna och produkterna för det innovativa, hållbara och användarvänliga sättet att arbeta. Välkommen till Samsung för att upptäcka hur innovation bidrar till transformation utan att begränsa frihet.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer