Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Anmälan

Atea IT-arena i Karlstad

Årets mötesplats för oss som brinner för it och digitalisering. Vi bjuder på en halvdag där du får möta och lyssna till specialister samt nätverka med andra på din ort.

Som deltagare får du med dig:

Konkreta tips och berättelser baserade på verkliga kundcase

Inblick i de viktigaste digitala trenderna just nu

Nätverkande med andra på din ort som brinner för verksamhet och digitalisering

Inspiration och insikter från it-branschens marknadsledare

Något för alla, allt från teknik till strategiska frågor som rör it och digitalisering

Tid för event
30/9 2021, 10:30 - 16:55
Var
Karlstad
Adress
Karlstad CCC, Tage Erlandergatan 8 Visa på karta

Övergripande agenda

10.30 Registrering och besök i utställningen
12.00 Välkommen
12.15 Atea Keynote
12.40 Microsoft keynote
13.10 Valbara pass omgång 1
13.45 Valbara pass omgång 2
14.10 Fika och besök i utställningen
14.40 Valbara pass omgång 3
15.15 Valbara pass omgång 4
15.55 Lightning talk HP inc
16.05 Lightning talk Cisco
16.15 Inspirationstalare - Robin Teigland
16.50 Avrundning 

Klicka här för att se den detaljerade agendan.

Strategiskt
Handlar om att förstå helheten och på vilket sätt verksamheten kan ta nästa steg. Vilka beslut behöver du fatta idag för att nå en långsiktig lösning som ger konkurrenskraft i framtiden? Vilka trender finns att ta hänsyn till.

Tekniskt
Passet innehåller en demo eller kluriga tekniska frågor om hur saker och ting hänger ihop?

  • Nivå 100: Grundläggande om ämnet med förklaring av begrepp som funktion, egenskap och fördelar. Förutsätter ingen eller begränsad kunskap om ämnet.
  • Nivå 200: Medelnivå. Förutsätter 100-nivåkunskap och ger specifika detaljer om ämnet.
  • Nivå 300: Avancerad nivå. Förutsätter 200-nivåkunskap med fördjupad insikt och förståelse om funktioner i en verklighetstrogen miljö. Detaljerad teknisk översikt över en delmängd av produkt/teknik som omfattar arkitektur, prestanda, migration, driftsättning och utveckling.

Information

Atea IT-arena 

Mötesplatsen där du har du möjlighet att ta del av utställning, breakoutpass, keynotes, inspirationsföreläsare, det senaste från våra partners och de vassaste specialisterna från Atea. 

Målgrupp

Vi välkomnar alla som brinner för it och digitalisering oavsett om du jobbar på it-avdelningen eller i verksamheten.

Utställning

Möt ledande leverantörer i branschen, kläm, känn och upplev de senaste produkterna och lösningarna. Utställningen öppnar 10.30 och är öppen under hela dagen.

I vår egen Ateamonter blir temat i år - Framtidens säkerhetshot. Med fokus på säkerhet när arbetsplatserna flyttar in i hemmen och de säkerhetsutmaningar som kommunerna kommer att möta i och med uppkopplade samhällen.

Kvällsaktivitet

För dig som vill, avrundas dagen med nätverkande. Vi bjuder på afterwork på CCC. Föranmälan till kvällen krävs.

Covid-19

För oss är det viktigt att våra besökare känner sig trygga på eventet. Vi har vidtagit en rad olika åtgärder och följer folkhälsomyndigheten rekommendationer. Du kan läsa mer om dem HÄR

Sociala medier

Följ oss i sociala kanaler och använd gärna #itarenan.

Årets tema - Vi bygger Sverige med it

Hela världen och Sverige går igenom en utmaning av historiska proportioner. Och det är ingen tvekan om att allt nu kommer handla om hur vi tar oss an den nya framtiden. Här kommer it och digitalisering spela en avgörande roll för hur vi klarar uppgiften – och där spelar du en viktig roll. Hur kan du som jobbar på en it-avdelning stötta din verksamhet och få dem att ta vara på möjligheterna? Det ska vi kraftsamla om tillsammans.

Årets inspiratör – Robin Teigland

Vi är i år oerhört glada att kunna presentera Robin Teigland som inspirationstalare! Robin kallas “Sveriges startup-professor” och Sveriges första “Ocean tech professor” eller rätt och slätt “Digitaliseringsprofessorn”.

Robin Teigland är är professor inom Management of Digitalization, på avdelningen Entrepreneurship and Strategy vid Chalmers Tekniska högskola i Göteborg samt ledamot av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA). 2017, 2018, och 2019 utsågs hon till en av Sveriges mest inflytelserika kvinnor inom teknik av affärsmagasinet Veckans Affärer och år 2019 rankades Robin Teigland även som en av Sveriges 100 bästa offentliga talare.

Voister på plats

Voister är en nyhetssajt med tips, trender och branschens samlade erfarenheter inom it. Vi skriver och bevakar för alla som har behov att kunna ta del av det senaste inom säkerhet, it i skolan och vården, digitalisering och andra snabbrörliga områden.

Gå till Voister

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer