Hoppa till huvudinnehåll

Nu är det äntligen dags igen!

Inspireras av andra och få nya insikter på temat: Lös gamla utmaningar på nya sätt! 

Mänskligheten har alltid mött utmaningar som krävt innovation och kreativitet för att övervinnas. Oavsett om det handlar om medicinska, teknologiska eller samhälleliga problem har vi sett att det inte alltid är det första svaret som är det bästa, utan det mest nyskapande.

Verksamheter idag måste angripa problem på nya sätt; tänka utanför ramarna och ifrågasätta det etablerade. Det handlar om att kombinera kunskap kreativt och se på problemet från olika vinklar. Tekniker som artificiell intelligens, maskininlärning och avancerade dataanalysmetoder gör att vi kan närma oss problem med en precision och hastighet som tidigare var otänkbar, men ställer också nya och andra krav på säkerhet.

Under Insikt får du inblick och förståelse i success-stories från olika delar av verksamheten, om fallgropar och lärdomar på vägen. Är du och din verksamhet redo? 

👉 Våra talare kommer direkt från verksamheten och berättar om sina erfarenheter med fokus på AI och säkerhet.

 

Tid för event
23/4 2024, 13:00 - 16:00
Sista anmälningsdag
18/4 2024
Stad
Online
Kostnad
Kostnadsfritt

Möt våra programledare

Malin Karlsson & Mattias Bruhn

Malin Karlsson, PMO på Atea:
"Som ansvarig för Ateas två projektkontor brinner jag för att skapa tydlighet och struktur. Mitt fokus är att ge våra projektledare verktyg för framgång och våra kunder konkret nytta av sina investeringar. I en snabbt föränderlig it-värld är jag redo att utmana normer, ompröva tankesätt och dra nytta av andras insikter. Jag är övertygad om att vi tillsammans kan lösa gamla utmaningar på nya sätt!"

Mattias Bruhn, Chefsarkitekt på Atea:
"Jag vill vara med och lösa våra samhällsutmaningar med it och digitalisering. Utvecklingen går i rasande fart i den här branschen. Helt nya möjligheter öppnas och det är viktigt för alla, oavsett roll, att hänga med.  För förstår vi inte möjligheterna kommer vi i stället försöka lösa nya problem med gamla metoder och lösningar."

Det här får du med dig från Atea Insikt!

Eventet där våra kunder berättar för andra kunder om sina utmaningar och lösningar.

✅ Nätverk - Lär av varandra. Ni är inte ensamma i era utmaningar.

✅ Kunskap - Få konkreta tips för prioriteringar och planering i era digitala initiativ.

✅ Inspiration - Inspireras av kollegor i er och andra branscher. 

✅ Drivkraft - Öka er trygghet och ambition inför digitala möjligheter.

✅ Upplevelse - Ett digitalt event i framkant.

 

 

ATEA INSIKT 2023

Se förra årets inspelade filmer från Insikt här