Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Event

Microsoft 365, lavinfara eller lättsurfad våg?

Välkommen på vårt webinar den 6 september där vi reder ut knutarna kring Microsoft 365. Måste man ha förvaltning eller governance?

Är det första gången som ni försöker att hantera en tjänst inom er organisation som dessutom är i ständig förändring och används brett av många användare, till exempel Microsoft 365? Kan man inte bara stänga av alla uppdateringar? Måste man ha förvaltning eller governance av M365?  

Frågorna och funderingarna är många och ni är inte ensam. Verksamhetsutvecklare Niklas Précenth tar med er på personlig resa kring M365 från starten 2013 tills idag. Han delar med sig av sin erfarenhet från olika projekt, uppbyggnad av organisationer & governance, roller inom olika verksamheter och vad Atea kan stötta er med på resan. Dessutom slår Niklas hål på att slå hål på några aktuella myter som exempelvis ”M365- det är bara ett nytt officepaket” och ”M365 projekt – det är ett vanligt IT-projekt”.    

Agenda

Microsoft 365 i sin helhet och varför användaren är den stora vinnaren 

Vikten av samsyn mellan ledningsgrupp, it-organisation och användare 

Förvaltning och governance av M365, vad är vad och varför är det viktigt? 

IT-organisationen – är vi redo att hantera M365 tjänsterna? Måste vi skapa nya roller utöver de som finns i tex PM3 och ITIL? 

Support på M365 – måste vi tänka annorlunda och varför? 

Tid för event
6/9 2021, 13:15 - 14:00
Sista anmälningsdag
5/9 2021
Var
Online
Kostnad
Kostnadsfritt
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer