Tillbaka till Event

Kommunforum Analytics

Hur blir vi bättre på att underlätta för medarbetare och chefer att fatta bättre och mer datadrivna beslut? Analytics är aktuellt för landets alla kommuner där både möjligheterna och utmaningarna inför framtiden upplevs som stora. Var med i diskussionen och lyssna när Uddevalla, Mora och Älmhults kommun delar med sig av sina erfarenheter och utmaningar i deras datadrivna resa inom Business Intelligence (BI).

💡Vi har tagit initiativet att skapa en mötesplats där kommuner i alla stadier av sin datadrivna resa kan samlas för att dela erfarenheter och inspireras av varandra inom analytics och beslutsstöd. I detta interaktiva webinar får du möjlighet att knyta nya kontakter och lyssna in spännande case. 

  • Meet & Greet
  • Älmhults kommun: Robert Palmqvist, IT-chef och Anders Fagerberg, projektledare delar med sig av sina erfarenheter. De pratar om tätt samarbete mellan verksamhet och IT, värdet av beslutsstöd och en teknisk plattform där rätt informationen är lättillgänglig och redo för analys.
  • Uddevalla kommun: Susanne Waenerlund, projektledare och Jens Falkljung, IT-arkitekt summerar deras lärdomar. "Förstudera och kravställ inte ihjäl er utan sätt igång och jobba, gör det agilt men gör det med ett långsiktigt tänk!
  • Mora kommun: Mora-Orsa-Älvdalen står i begrepp att samordna starten på sina datadrivna resor. Anders Stormats, IT-strateg på Mora kommun, berättar om hur de skall göra för att få IT och verksamhet att prata samma språk.
  • Informationssäkerhet och BI:  ”Så säkerställer du att informationssäkerhet blir en naturlig del av era BI-projekt”.
  • Q&A: Vi reserverar de sista 15 minuterna för intressanta frågor och diskussioner er deltagare emellan.

👉 Webinaret och forumet riktar sig mot dig inom kommunala verksamheter som har ambitionen att nyttja analytics för beslutsstöd och som vill lära av vad andra gör och vilket värde det har resulterat i.

 

💡Är du också intresserad av vad andra kommuner gör inom RPA?

Missa då inte vårt kommunforum den 17 november då Halmstad, Eskilstuna och Sigtuna kommun berättar om deras RPA-resa.

Anmälan och mer information hittar du  🔗här 🔗Tid för event
26/11 2020, 09:00 - 10:30
Sista anmälningsdag
24/11 2020
Var
Online
Anmälan
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer