Tillbaka till Event

Webinar: Konsten att öka delaktigheten på distans!

Välkommen att delta på ett webinar där våra experter kommer prata om vad man ska tänka på så att alla parter skall få ut så mycket som möjligt i ett möte eller workshop på distans.

Att arbeta på distans - är ett begrepp som vi fullt ut förstått omfattningen av under 2020. Det finns många olika rapporter som visar på fördelar med att arbeta på distans, men det finns också rapporter som visar att stillasittande och psykisk ohälsa ökat. Det har ställt organisationer och ledarskap på prov, det har ökat stressen på ekonomiska system och det har påverkat många individer och team på en personlig nivå. Samtidigt har möjligheterna med digitalt samarbete kastat många in i att snabbt lära sig och förstå videomötesteknik och samarbetsplattformar utan förberedelse och utbildning och ibland kanske även utan att fullt ut förstå syftet.

Har du själv kanske lite på slentrian deltagit i ännu ett distansmöte utan att ha startat igång din kamera och mikrofon och i all välmening för att inte störa mötet eller kollegor. Utan att tänka på vad din "svarta ruta" betyder för deltagandet i mötet, diskussionen och problemen eller lösningarna? Har du någon gång funderat över hur man skapar engagemang, delaktighet och framåtanda med hjälp av tekniken? Kan vi väcka och främja kreativitet, problemlösning och samarbete så att just din organisation står bättre lämpad för att hantera era utmaningar kring samarbeten och möten?

Fem saker du kommer att ta med dig efter webinaret: 

  1. Så förbereder du mötet/workshopen när det sker på distans
  2. Skapa en struktur och plan som moderator för ditt möte/workshop
  3. Det krävs träning för att bli bra på att hålla möten/workshops på distans
  4. Exempel på bra tekniska funktioner som underlättar för att hålla deltagarna engagerade
  5. Du får insikt i skillnaden mellan att genomföra ett möte/workshops fysiskt och digitalt

Vid frågor kontakta Emil Åbrink på telefon 016-540 17 69 alternativt e-post.

Tid för event
26/11 2020, 09:00 - 09:35
Sista anmälningsdag
25/11 2020
Var
Online
Adress
Länk för anslutning till webbinariet skickas med i anmälningsbekräftelsen.
Kostnad
Kostnadsfritt
Anmäl dig här!
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer