Tillbaka till Event

Öka er samarbetsförmåga med Microsoft Teams

Välkommen att delta på ett webinar där våra experter kommer prata om hur du kan öka er samarbetsförmåga med Microsoft Teams.

Aldrig har vi haft så många sätt att samarbeta som idag. Ändå upplever tre av fyra att de saknar rätt verktyg för det. Microsoft Teams är ett chattbaserat verktyg som samlar personer, konversationer, möten, filer, anteckningar och innehåll på en och samma plats.

Vi människor mår bra av vanor och rutiner. Det skapar trygghet och stabilitet. Men för att få till smidigare samarbeten och bli mer produktiv krävs att vi utmanar oss själva och öppnar oss för nya sätt att jobba. Det kan exempelvis handla om att bli mer transparent i vår kommunikation.

Ett nytt sätt att jobba skapar ett mer innovativt klimat där fler idéer kommer fram. Den här hösten är det många verksamheter som vill ta ett bättre grepp om både infrastruktur och molntjänster.

Fyra saker du kommer ta med dig efter webinaret:

Hur startar du ett Teams möte på bästa sätt?

Hur ser vi på vett och etikett i ett möte?Hur presenterar och delar vi vårt budskap på bästa sätt?Hur jobbar vi med Breakout sessions?
Vid frågor kontakta Mariya Trusova på telefon 040-40626 54 37 alternativt e-post.

Tid för event
13/11 2020, 13:00 - 14:00
Sista anmälningsdag
12/11 2020
Var
Online
Adress
Länk för anslutning till webbinariet skickas med i anmälningsbekräftelsen.
Kostnad
Kostnadsfritt
Anmäl dig här
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer