Tillbaka till Event

Strategi säkerhet 2020 - 22 april

Tema: Blicka bortom hoten och se potentialen i säkerhetsfrågan

En av vår tids största utmaningar är cybersäkerheten. Allt som kan digitaliseras kommer digitaliseras och utvecklingen sker i ett högt tempo. Det medför en ökad sårbarhet och riskexponering för alla företag och organisationer. Här finns det ingen verksamhet som kan välja att ställa sig utanför den exponentiella utvecklingsresa som pågår. För att lyckas framåt är säkerhet en förutsättning och vi behöver se det för vad det är, en framgångsfaktor. 

På scenen står specialister och inspiratörer som delar med sig av trender, taktik och teknik inom säkerhetsområdet. Du får med dig kunskap och tips om hur din verksamhet kan utvecklas och nå framgång med hjälp av säkerhet.

Tid för event
22/4 2020, 09:00 - 17:50
Var
Downtown Camper
Adress
Downtown Camper, Stockholm

Talare på Strategi säkerhet 2020

Alternate Text
Lars Dobos
Alternate Text
Moderator: Peter Falk
Alternate Text
Carl-Johan Hultenheim
Eventpartner

Säkerhetsexperternas 7 bästa tips från 2019 års Strategi säkerhet

95% av svenskarna tror att antalet cyberattacker kommer att öka. Samtidigt medger 9 av 10 verksamheter att de är dåligt förberedda på den nya säkerhetsskyddslagen. Hur ska verksamheter hinna täppa igen sina säkerhetsluckor? Detta, och mycket mer, diskuterades på Strategi säkerhet den 3 april. Missade du eventet? Här har vi samlat experternas viktigaste take-aways för att vända oron till en konkurrensfördel.

Ta del av tipsen

Tillbakablick från Strategi säkerhet 2019

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer