Tillbaka till Event

Webinar: Ett digitalt seminarium om CloudTrack

Detta seminarium är för dig som precis börjat fundera på molnet som en del av er framtid eller redan konsumerat molntjänster under en lång period. Vi går igenom Cloud Track som är Ateas ramverk, framtaget för att hjälpa att er att ta nästa steg oavsett nuläge. Vi berättar även om Cloud Intelligence som är ett verktyg utvecklat för att knyta ihop ert privata datacenter med molnet samt ger er en ordentlig kostnadsuppföljning.

9.00-9.30 CloudTrack – var befinner du dig i din molnresa?

CloudTrack är Ateas ramverk för att bistå våra kunder under deras digitaliseringsresa. Private Cloud, Hybrid Cloud, Multi Cloud, Atea CloudTrack har vägarna, stigarna och stegen för varje era individuella behov. CloudTrack kan hjälpa er oavsett om ni sitter i en organisation som precis börjat fundera på molnet som en del av er framtida IT-Plattform eller om ni redan har en månatlig förbrukning hos flera molnleverantörer. Under denna genomgång ger vi er en inblick i vad CloudTrack är.

9.30-10.00 Cloud Intelligence – Ta kontroll över kostnaderna & knyt ihop ert privata datacenter med molnet
Med Atea Cloud Intelligence Service erbjuder Atea en plattform som inkluderar en självbetjänings- och automationsportal för konsumtion av resurser i det egna datacentret och i det publika molnet såväl som en analysmotor för att hjälpa till med hanteringen av hur resurser mest kostnadseffektivt hanteras i det publika molnet samtidigt som vi dessutom erbjuder kostnadsuppföljning från de stora molnjättarnas tjänster. Lyssna på hur just du kan använda denna helt nya tjänst för att koppla samman ditt privata datacenter med det publika molnet och få en hybrid it-plattform!

Vid frågor kontakta Kenneth Isevik på tel. 08 633 67 77 alternativt maila  kenneth.isevik@atea.se

Tid för event
15/4 2020, 09:00 - 10:00
Sista anmälningsdag
12/4 2020
Var
Stockholm, Online
Adress
Man deltar via länk som skickas ut till anmälda den 14 april
Kostnad
Eventet är gratis
Jag anmäler mig
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer