Tillbaka till Event

Skolutvecklingsresa till London 2020

Följ med oss till London i januari 2020! Vi samlar den internationella skolvärldens mest aktuella föreläsare under lärorika dagar i centrala London. Du får med dig nya kunskaper, ett nätverk och inspiration för att ta arbetet vidare hemma i Sverige.

Under Ateas skolutvecklingsresa till London samlas skolledare, lärare och pedagoger från hela Sverige för att ta del av en internationell agenda kring skolutveckling och digitalisering. 

Anmälan till resan är stängd. Det finns ett fåtal platser kvar, kontakta Lisbeth Johansson för mer information.

Vi arrangerar en resa med ett program fyllt av aktiviteter med syfte att utveckla svensk skola och förskola med it.

Varje år reser hundratals utvecklingsintresserade skolledare, pedagoger, skolutvecklare, IKT-pedagoger och it-avdelningar till London med oss. Med fokus på forskning och beprövad erfarenhet kring lärande i en digital kontext vet vi att även denna resa kommer att ge en flygande start på kommande läsår.

Temat för resan är Make IT Fair. För oss innehåller begreppet rättvis it två aspekter;

Likvärdighet - IT ska alltid sträva efter att främja likvärdigheten i skolan.

Hållbarhet - Som tillverkare, återförsäljare, inköpare och användare ska vi främja en hållbar it-livscykel, från mineralutbrytning till it-återtag.

Som deltagare i vårt program erbjuds du ett innehåll som varvar forskning och praktik med trendspaning och listan av talare och workshopledare håller hög klass. Under fredagen ges du dessutom möjlighet att själv utforma ditt program utifrån dina egna önskemål och behov.

Välkommen att uppleva inspirerande dagar om vad IKT kan göra för att stödja det innovativa lärandet tillsammans med oss och deltagare från hela skolsverige.

Start
22/1 2020, 07:00
Slut
25/1 2020, 17:00
Var
London
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer