Tillbaka till Event

Diskussionsforum - Process Automation

Har ni ett behov av att effektivisera rutinmässiga arbetsuppgifter och höja kvaliteten på era processer?

Tillsammans med vår partner Barium  kommer vi att prata om hur ni kan digitalisera och processoptimera era arbetssätt, samt om effekterna av processautomation. Förutom våra egna specialister har vi också en kund med oss som kommer att dela med sig av sina erfarenher kring deras resa med processautomation. 

Har ni påbörjat er resa med processautomation? Vilka utmaningar har ni stött på eller ser kan komma på sikt? Vilka frågor och funderingar har ni inom er verksamhet? Vi vill tillsammans med er diskutera de upplevelser, utmaningar eller funderingar ni har i relation till processautomation.
 
Diskussionsforumet passar dig som arbetar inom en medelstor eller stor verksamhet inom privat eller offentlig verksamhet. Ämnet är intressant för IT-chefer, verksamhetsutvecklare, digitala strateger, processledare samt i princip alla typer av chefer som har ett intresse att optimera/automatisera både sina interna, såväl som kundrelaterade processer.
 
Vi bjuder in till två olika tillfällen, där vi riktar oss till offentliga organisationer/verksamheter den 9 september och till privata organisationer/verksamheter den 17 september. Det är begränsat antal deltagare till varje tillfälle, så vänta inte med din anmälan.


Varmt välkommen hälsar Atea!

Sista anmälningsdag är den 8 september, såvida det inte är fulllbokat. Vid stort intresse kan vi  komma att komplettera med fler tillfällen. 

Vid frågor kontakta Veronica Thomsen på tel. 040-626 54 29 alternativt e-post.

Tid för event
17/9 2020, 09:00 - 10:30
Sista anmälningsdag
16/9 2020
Var
Online
Kostnad
Kostnadsfritt
Anmäl dig här!
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer