Tillbaka till Event

Verksamhetsnytta med VR & AR - Offentlig sektor

Nyfiken på hur ni kan skapa verksamhetsnytta genom Virtual Reality och Augmented Reality? Atea Borlänge bjuder in till seminarium den 18 februari.

Tekniker som Virtual Reality och Augmented Reality, VR och AR, har varit heta i flera år. Utvecklingen går snabbt och det är svårt att hinna med att hålla sig uppdaterad inom vilka områden dessa lösningar kan hjälpa verksamheten. De flesta av oss har säkert hört talas om VR och AR men kan inte sätta fingret på hur man kan applicera det i sin verksamhet. Det är lätt att avfärda det som underhållning och gaming men potentialen är avsevärt större än så. Här kommer Atea ge dig en inblick i de olika teknikerna VR/AR/MR och dess styrkor samt hur man kan använda teknikerna för att uppnå verksamhetsnytta. 

Du kommer få ta del av spännande exempel på hur man kan använda VR & AR bl.a. för stresshantering, inom HR för onboarding/utbildning, byggprojekt/stadsbyggnation/industrilösningar, inom äldreomsorgen och LSS samt inom skolan mm.

Självklart kommer det finnas möjlighet att själv prova och uppleva lösningarna.

Varmt välkommen!

Sista anmälningsdag är den 11 februari. Obs! Förmiddagen riktar sig till dig inom offentlig sektor och eftermiddagen riktar sig till dig inom privat sektor.


Vid frågor kontakta Kristina Lind på tel.0243-24 89 11 alternativt e-post.

Tid för event
18/2 2020, 09:00 - 11:00
Sista anmälningsdag
11/2 2020
Var
Borlänge
Adress
Atea Borlänge, Bygatan 35 Visa på karta
Kostnad
Eventet är kostnadsfritt
Jag vill anmäla mig
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer