Tillbaka till Vi kommer till

Atea IT-arena Digital Edition

Årets digitala mötesplats för oss som brinner för it och digitalisering. Vi bjuder på en dag där du får möta och lyssna till specialister samt nätverka med andra i regionen.

Som deltagare får du med dig:

Konkreta tips och berättelser från andra kunder

Talare med koll på det senaste inom teknik och digitalisering

Nätverkande med specialister och kollegor från branschen

Nyheter från ledande leverantörer


Tid för event
15/10 2020, 08:00 - 15:00
Var
Malmö, Online
Kostnad
Eventet är kostnadsfritt.
Jag vill delta

Information om eventet

Årets tema: Äg din väg – i tider av förändring

Tiderna utmanar oss och det har blivit tydligt att IT är ett av våra viktigaste verktyg för att kunna fortsätta verka och skapa lösningar som gör skillnad. Vi behöver säkerställa att våra medarbetare kan arbeta effektivt och tryggt, men också hitta nya sätt att lösa problem och utvecklas.

Målgrupp:

Atea IT-arena vänder sig till hela it-avdelningen samt it-intensiva medarbetare från verksamheten som har intresse i en agenda riktad mot it.

Sociala medier

Följ oss i sociala kanaler och använd gärna #itarenan.

”Oavsett vad man har för inriktning i arbetslivet kan man omvandla den nya kunskapen till att passa in på sitt område.”

— Sagt av deltagare på Atea IT-arena

Agenda

I år har vi en fullspäckad agenda på Atea IT-arena Digital Edition. Vi har en stor bredd på passen med allt från strategiska till tekniska pass 100,200 och 300. Lär dig förstå passen genom definitionerna i nästa block. Läs mer och titta igenom agendan via knappen nedan.

Eventuella justeringar i agendan kan förekomma.

 

 

 

Lär dig förstå nivån på passet

Strategiskt

Handlar om att förstå helheten och på vilket sätt verksamheten kan ta nästa steg. Vilka beslut behöver du fatta idag för att nå en långsiktig lösning som ger konkurrenskraft i framtiden? Vilka trender finns att ta hänsyn till.

Tekniskt

Passet innehåller en demo eller kluriga tekniska frågor om hur saker och ting hänger ihop?

  • Nivå 100: Grundläggande om ämnet med förklaring av begrepp som funktion, egenskap och fördelar. Förutsätter ingen eller begränsad kunskap om ämnet.
  • Nivå 200: Medelnivå. Förutsätter 100-nivåkunskap och ger specifika detaljer om ämnet.
  • Nivå 300: Avancerad nivå. Förutsätter 200-nivåkunskap med fördjupad insikt och förståelse om funktioner i en verklighetstrogen miljö. Detaljerad teknisk översikt över en delmängd av produkt/teknik som omfattar arkitektur, prestanda, migration, driftsättning och utveckling.
Mikael Genberg, inspirationstalare på IT-arenan 2020

Årets inspiratör – Mikael Genberg

Äg din väg med mod och passion

Det omöjliga är möjligt. I alla fall om man får tro entreprenören och innovatören Mikael Genberg. Mikael har fått världens ögon på sig genom sina fantastiska hotellprojekt med allt ifrån undervattenshotell till en vision om att sätta hus på månen.

Med avstamp i världens både framgångsrika och misslyckade monument tar Mikael med er på sin egen häpnadsväckande berg och dalbana mot extraordinära mål. Mikael använder egna och andras erfarenheter, fiaskon och framgångar som en spegel för oss alla att se hur både enkelt och komplicerat det är att vara nyskapande. 

Mikael menar att det krävs en förmåga att bygga nätverk och finna nya lösningar för att förverkliga sina idéer, och inspirerar med sina berättelser om osannolika samarbeten mellan människor från olika företagskulturer och kompetensområden.

Voister

Voister Nyhetssändning

Nyhetssajten Voister bevakar nyheter inom alltifrån säkerhet, AI och 5G till hållbarhet, jämställdhet och ledarskap och sprider branschens gemensamma erfarenheter.  

Under Atea IT-arena Digital Edition kan du ta del av Voisters nyhetssändningar med aktuella lokala och nationella it-nyheter tillsammans med Elisabeth Nore, redaktionschef Voister.

I samarbete med

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer