Medverkande talare och inspiratörer

Emma Frans

Medicinsk forskare & epidemiolog

Emma Frans är doktor i medicinsk epidemiologi och forskare vid Karolinska institutet. Hon står bakom twitterkontot, ”Alterantiva flashar” där hon lyfter positiva nyheter inom vetenskapen som ofta försvinner i main stream-bruset. På ett humoristiskt sätt lär hon ut kritiskt tänkande och ett vetenskapligt förhållningssätt. Under våren har Emma blivit ett välbekant ansikte i nyhetssändningar och expertpaneler. Med sitt imponerande lugn och pedagogiska sätt har hon hjälpt oss att värdera information under Coronapandemin.

Christoph Schell

Chief Commercial Officer, HP

Annica Wallenbro Stojcevski

Business Group Lead - Cloud & AI, Microsoft

Per Samuelsson

Managing Director, Cisco Sweden

Marie Berner Moberg

Regional Director & Country Manager, VMware Sweden

Nigel Moulton

Global CTO, Dell Technologies

Peter Werdenhoff

Country CT/Evangelist, HPE

Carl-Johan Hultenheim

Vd, Atea Sverige

Magnus Sallbring

Kultur- & Marknadsdirektör, Atea

Susann Hjorth

Head of Nordics and Baltics, AWS Public

Maria Dufva

Kriminolog och författare

”Min mission är att barn och ungdomar ska ha ett roligt och säkert liv på nätet: den enda vägen att vandra är brottsförebyggande”.
Marias Dufvas föredrag bygger på forskning om barn och ungdomars liv på nätet, på polisanmälningar, stämningsansökningar och domar. Hon har tretton års erfarenhet som kriminolog och medlare, i samverkan med Polisen och Socialtjänsten. Det har givit henne en unik kunskap för att hjälpa brottsutsatta barn, och barn som har begått brott. Hon kommer också med råd till vuxna om vad vi kan vara uppmärksamma på och hur vi kan hjälpa unga till ett säkert liv på nätet.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer