Tillbaka till Event

ASF Forum 2020 - Mötesplatsen för hållbar it

Nu samlar vi återigen Nordens mest engagerade it-köpare och den globala it-branschen till en intensiv och inspirerande dag helt fokuserad på hållbar it. Var med och ta fram lösningarna för framtiden!

Under årets ASF Forum riktar vi fokus mot hur den gemensamma kraften från Nordens it-köpare kan bidra till konkreta framsteg. Vi bjuder in dig till dialog med den globala it-branschen med syfte att staka ut en väg framåt.

Huvudsakliga teman är transparens och cirkulär ekonomi. Keynotes varvas med rundabordsdiskussioner och workshops där du som deltagare bidrar med din kunskap och har möjlighet att ställa frågor till branschen. I år lägger vi extra fokus på dialog kring kravställning. Hur kan våra hållbarhetskrav på allvar driva branschen i en mer hållbar riktning? Dagen avslutas med ett nätverksmingel med lättare förtäring.

Läs mer om agendan här

Läs vilka talare som medverkar här

Tid för event
11/3 2020, 09:00 - 20:00
Var
Stockholm
Adress
Clarion Hotel Sign, Stockholm Visa på karta
Kostnad
2 495 kr (medlem 100% klubben 1 995kr & branschkollega/leverantör 9 999 kr)
Jag vill delta

Sagt om ASF Forum 2019

”Very good, we need more of this focus on IT and Sustainability. Please do more!”

”New knowledge, new perspectives and a sustainable roadmap for the future”

”Good set up with round table discussions and presentations and good moderators that created energy.”

”It was a great opportunity to meet with brand owners and to network. Thanks!”

4 skäl att delta på ASF Forum

 

Internationella hållbarhetskändisar på scenen – Inspireras av de främsta inom branschen.

 

Workshoppa med specialister – Med de globala hållbarhetsmålen i fokus får du möjlighet att utbyta idéer och tankar med erfarna hållbarhets- och it-experter.

 

Nätverka – Mingla och skapa nya kontakter är en stor del av ASF Forum.

 

Ta nästa steg på din hållbarhetsresa – Tillsammans kan vi göra skillnad. Dela med dig av egna erfarenheter och få tips, råd och inspiration för hur din verksamhet kan accelerera sitt hållbarhetsarbete

Atea Sustainability Focus, Nordens it-köpare sätter agendan

 

Än en gång har Nordens it-köpare pekat ut riktningen för mer hållbar it i Atea Sustainability Focus årliga undersökning. Denna gång har ni tagit ställning till vad som krävs för att it ska bli mer cirkulärt och transparent. Vårt Advisory Board har utifrån det tagit fram rekommendationer till branschen. Resultatet presenteras i ASF-rapporten som lanseras på ASF Forum 2020.

Nordens it-köpare har via ASF redan bidragit till flera initiativ för en mer cirkulär och transparent it-bransch. Det får du höra mer om på ASF Forum!

Läs mer om Atea Sustainability Focus

 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer