Tillbaka till Event

Nya cyberhot kräver nya lösningar

Webinar med Atea & F-Secure

Skadligkod och riktade attacker har blivit en vardag för företag runt om i världen idag. Under 2019 registrerade F-Secures globala nätverk 5,7 miljarder attacker, en ökning på 470% jämfört med föregående år. Detta leder till ett helt nytt hotlandskap, som ställer hårdare kvar på IT-säkerheten och ger våra kunder en mer komplex vardag.
 
Vi får ofta frågor från våra kunder om vilka verktyg som faktiskt behövs för att möta de nya hoten, samt feedbacken att det är svårt att hålla sig uppdaterad. Därför har vi tillsammans med F-secure tagit fram Klient- och Serverskydd som tjänst.

EDR, Endpoint Detection & Response, är en produkt som ger en omfattande insyn i våra kunders klienter och vi kan snabbt upptäcka om ett intrång sker. Sensorer installeras i nätverket som plockar upp ovanlig aktivitet och genom AI kan vi snabbt upptäcka intrång eller skadlig kod. Detta ger ett extra lager skydd och innebär att våra kunder får ett ännu starkare skydd mot cyberattacker och kan sova gott om nätterna med vetskapen att deras miljöer är skyddade. Låt Atea ta hand om er IT-säkerhet så kan ni fokusera på det ni kan bäst.

Välkommen på webinar där Fredrik Lille, F-Secure, och Kristian Lundström, Atea, presenterar denna nya lösning.
 
Agenda:

  • Hotlandskapet idag – detta händer på marknaden
  • Bra klientskydd är viktigt - men nya hot kräver även mer avancerade lösningar
  • Därför behöver ni lägga till EDR till er befintliga IT-säkerhetslösning.Vid frågor kontakta Kristian Lundström på tel.060-14 95 51 alternativt e-post.

Tid för event
12/11 2020, 09:00 - 09:30
Sista anmälningsdag
11/11 2020
Var
Online
Adress
Online
Kostnad
Eventet är kostnadsfritt
Anmäl dig här
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer