Eventpartner

Vad betyder egentligen innebörden av innovation när det kommer till säkerhet?

Många företag har duckat för segmentering i sina nät under många år pga. av komplexiteten och administrationen. Hur jobbar vi där med innovation och automation? Ge oss chansen att svara på era frågor, demonstrera för er för att göra det mer konkret. Vi ser fram emot att träffa er vid vår monter.
VÄLKOMMEN!

Partner

Få säkerhet och kontroll över moln och en diversifierad it

Vi ger dig inblick i hur innovativ säkerhet kan skydda din verksamhets data, tillgångar och appar rakt över samtliga attackytor - mobilen, klienten, datacentret, molnet, nätverket och IoT-systemen, så att du kan ligga steget före säkerhetsmässigt.

 

Digitalisering är hett! Applikationer är framtiden!

Hur kan företag bättre utnyttja de möjligheter som ny teknik har att erbjuda för att kunna automatisera och växa sin verksamhet på ett säkert sätt? Kom till F5, där vi diskuterar dessa ämnen och mer, genom interaktiva presentationer och fallstudier.

Säkra din digitala transformation med Fortinet

Fortinet Security Fabric säkrar din digitala transformation och IoT-expansion. Kom förbi och få en inblick i hur vi gör.

Säkra på insidan, vackra på utsidan

“EVERY DEVICE PURCHASE IS A SECURITY DECISION”. Kom till oss så berättar vi hur du på bästa, snabbaste och säkraste sättet kan få dina användare att snabbt kunna återgå till sitt arbete.

Incidenthantering, SIEM och SOC – we make you rock!

Anmäl ditt intresse för en unik möjlighet att träna inför en cybersäkerhetsincident. Eller kom bara och prata med världsledare inom SIEM, SOC, Incidenthantering, IAM och datasäkerhet. Dessutom med unika AI-förmågor – fråga efter Watson-demo!

Ta din säkerhet till en högre nivå

McAfee erbjuder ett brett spektrum av säkerhetsskydd genom hela livscykeln. Vår MVISION-familj levererar både bredd och djup, från ledning till back-end-automatisering för att kunna skydda din data, motverka attacker och upprätta ett effektivare försvar.

Best in class security with Microsoft Surface

Säkerhet från grunden med Surface.  Med start i firmware via avancerade säkerhetsfunktioner i Windows och hårdvaran gör Surface det möjligt att hålla en hög säkerhetsnivå. Kom och träffa våra experter i vår monter.

Upptäck best practices för Identity & Access Governance

Möt Omadas team och få insikt i varför identitets- och behörighetsstyrning är viktigare än någonsin. Se hur Omadas lösning levererar standardiserade best practices-processer för att införa identitets- och behörighetsstyrning som adresserar centrala säkerhetsutmaningar.

Palo Alto Networks – När Ni tar IT-säkerhet på allvar!

Palo Alto Networks, en global ledare inom IT-säkerhet, erbjuder en komplett säkerhetsplattform för datacenter-, nät-, klient- och molnlösningar. Tillsammans med Atea levererar vi marknadens mest intressanta IT-säkerhetslösningar. Vi vill berätta hur!​

Symantec visar och demonstrerar ett flertal viktiga säkerhetstekniker

Den senaste säkerhetstekniken inom Zero Trust från Symantec visas och demonstreras i montern. - Hur man tar tillbaka kontrollen över användning och data i molnet. - Hur man säkrar åtkomst till Internet utan att blockera någonting

Securing your connected world

Hotbilden idag är komplex, likaså din it-miljö. Dina säkerhetslösningar bör vara avancerade, men ändå så enkla som möjligt. Se hur Trend Micro kan höja din säkerhet genom att visualisera vad som händer i din miljö och proaktivt agera på hot.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer