Vi måste agera tillsammans för ett säkrare samhälle

– Säkerhet är en av de mest avgörande frågorna för digital framgång. Där står vi inför många utmaningar. Vi träffade Albin Zuccato, nationell affärsområdeschef på Atea Säkerhet, för att prata om säkerhetsläget i Sverige och om kommande års Strategi säkerhet - mötesplatsen där säkerhet står i fokus.

Hur ser hotbilden i Sverige ut idag

Vi ser en stadig utveckling av säkerhetshot som förändras i takt med samhällets utveckling. Sveriges innovativa ställning med vårt högteknologiska och digitaliserade samhälle samt våra internationella samarbeten, utgör en hotbild som vi behöver ta på allvar.

Vilka utmaningar ser du att vi står inför

Digitaliseringens frammarsch och teknikens utveckling med IoT och AI skapar fantastiska möjligheter och effektiviserar vår vardag på många sätt. Men samtidigt blir vi allt mer exponerade i allt större utsträckning än tidigare. Vi måste därför kunna säkerställa att vi utvecklar tekniken på ett säkert, innovativt och hållbart sätt. Annars lever vi farligt.Strategi säkerhet är tillbaka för andra året i rad, berätta syftet med den här mötesplatsenSäkerhet är en av de mest avgörande frågorna för digital framgång. Det gör att allt högre krav ställs på Sveriges alla aktörer. Ska vi bygga ett säkert samhälle måste alla aktörer samarbeta och ha en ständig dialog och en tydlig strategi för hur vi ska bemöta de hot och utmaningar vi står inför. Detta är anledningen till att vi skapar denna mötesplats, för att samla branschens alla aktörer och beslutsfattare och tillsammans hitta strategiska och teknologiska vägar framåt i skapandet av en säker infrastruktur.

Vad kommer vi kunna förvänta oss av den här dagen

Som deltagare kommer du få information om det allra senaste inom cybersäkerhet levererat av de kunnigaste och marknadsledande experterna. Breakout pass med fördjupad insyn i strategiska frågeställningar och tekniska möjligheter varvas med nätverkande och inspirerande keynotes. Allt för att tillsammans kunna möta dagens och framtidens utmaningar.

Vill du bidra till en framgångsrik digitalisering och skapa en säker infrastruktur?

Missa då inte Strategi säkerhet 2019.

 

Ta del av 2018 års insikter från eventet

Praktiska detaljer

När: 3 april 2019

Var: Scandic Continental, Stockholm

 

Albin Zuccato
Nationell Affärsområdeschef
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer