Tillbaka till Event

Skolutvecklingsresa till London 2019

Vi arrangerar för åttonde året i rad en skolutvecklingsresa till London 23-26 januari.

Under Ateas skolutvecklingsresa till London har det såtts många frön till goda idéer och samarbeten under åren och så kommer det även att bli 2019.

Vi arrangerar en resa med ett program fyllt av aktiviteter med syfte att utveckla svensk skola och förskola med it.

Varje år reser hundratals utvecklingsintresserade skolledare, pedagoger, skolutvecklare, IKT-pedagoger och it-avdelningar till London med oss. Med fokus på forskning och beprövad erfarenhet kring lärande i en digital kontext vet vi att även denna resa kommer att ge en flygande start på kommande läsår.

Som deltagare i vårt program erbjuds du ett innehåll som varvar forskning och praktik med trendspaning och listan av talare och workshopledare håller hög klass. Under fredagen ges du dessutom möjlighet att själv utforma ditt program utifrån dina egna önskemål och behov.
 
Välkommen att uppleva inspirerande dagar om vad IKT kan göra för att stödja det innovativa lärandet tillsammans med oss och våra kunder från hela skolsverige. 

Start
23/1 2019, 08:44
Slut
26/1 2019, 08:44
Var
London

Årets tema

Årets tema är; Take the lead! För att alla skall lyckas i skolans digitala transformation är det viktigt att vi hjälps åt, stöttar varandra och delar goda exempel. Genom att ta ledningen kan man också vara ödmjuk och stötta andra.

Vi ses i London! #atealondon

Örjan Johansson
Nationell affärsenhetschef Skola

Talare och workshopledare

Alternate Text
Niklas Myhr
Alternate Text
Ola Henningsson
Alternate Text
Pernille Hagild
Alternate Text
Annika Agélii Genlott
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer