Tillbaka till Event

Hybrida Datacenter

Atea bjuder in till seminarium kring Hybrida Datacenter den 23 oktober.

Hybrida Datacenter har idag blivit normen för hur man kan bygga en it-miljö där data mellan det publika- och privata molnet kan delas och hanteras utifrån samma gränssnitt.
Atea har länge arbetat med verktyg för multicloudhantering tillsammans med vår största partner inom området – VMware.
 
Detta seminarium kommer att ge er en inblick i hur man kan bygga ett mjukvarudefinierat datacenter och hur modern teknologi hjälper till att både underlätta skapandet av en digital tjänstekatalog, låta it-avdelningen bli en molnmäklare och också erbjuda tjänster på ett helt nytt sätt till verksamheten.
 
Efter denna förmiddag så kommer ni både att ha fått en bättre förståelse för hur arkitekturen ser ut, men också fått se faktiska kundexempel och höra hur andra kunder med samma behov skapat sina mjuvarudefinierade datacenter.

Sista anmälningsdag 18 oktober.

Vid frågor kan du kontakta Jonas Emilsson på e-post alternativt tel.090-71 28 41

Varmt välkommen!

Tid för event
23/10 2019, 08:30 - 11:00
Sista anmälningsdag
18/10 2019
Var
Östersund
Adress
Atea Östersund, Öneslingan 7 Frösön Visa på karta
Anmäl dig idag

Agenda

08:30-09:00   Frukost

09:00-11:00   Seminarium

Ateas strategi för hybrida moln och hur marknaden för mjukvarudefinierade datacenter ser ut idag. Var är vi på väg och vilka konkreta behov behöver identifieras när man vill digitalisera sin tjänstekatalog för att kunna hantera arbetslast både i det egna datacentret och molnet.
Jonas Emilsson - Concept Manager, Hybrid Platforms, Atea
 
Hur ser VMwares strategi för hybrida moln ut samt vilka produkter kan man använda för att skapa ett mjukvarudefinierat datacenter som klarar multicloud och som ger verksamheten ett strategiskt verktyg för att hantera applikationer och system och genomföra digital transformation.
Roger Samdal - Senior Strategic Partner SE Nordics & Baltics, VMware.
 
Exempel från kunder som skapat det hybrida molnet genom att använda mjukvarudefinierade datacenter – vad skall man tänka på och vad är nyckeln till framgång?
Urban Järved - Competence Area Developer, Atea. samt representant från Uppsala Kommun

Dell Technologies presenterar sin strategi för det mjukvarudefinierade datacentret och hur deras teknologier och produkter passar in mot den gemensamma strategi som finns tillsammans med VMware.
Lars Gustafson - Senior Systems Engineer, Dell Technologies

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer