Tillbaka till Event

Digital Innovation – Vad behöver du göra idag för att vara relevant i morgon?

Atea bjuder in till seminarium den 14 juni i Gävle.

Eventet vänder sig till dig som står inför förändring, verksamhetsutveckling och digitalisering.

Nästan all verksamhetsutveckling sker med hjälp av digital teknik, oavsett bransch och sektor. Många menar att digital transformation och innovation är en förutsättning för vårt framtida välfärdssamhälle. Mycket handlar om att riva kulturen, formera ledarskapet och inte minst hitta rätt metodik för att kunna bedriva digital utveckling framgångsrikt.

Med hjälp av modern teknik kan vi bryta traditionella mönster och ta innovativa kliv. Hur organiserar vi oss för att kunna dra nytta av den nya tekniken? Vem ska ta ansvaret för transformationen? Hur säkerställer vi att verksamheten får ut effekten av gjorda investeringar? Hur kommer vi igång? På vilket sätt kan vi hitta tillämpningar som passar verksamheten? Frågorna är många!

Vår tanke med dagen är att ge en omvärldsanalys med möjlighet till förståelse och insikt för den förändring som sker inom verksamhetsutveckling. Ni ges möjlighet att lyssna på experter, få inspiration, se spännande teknik och inte minst kunna utbyta tankar och idéer.
Eventet vänder sig till dig som är delaktig i, leder eller driver digital transformation inom privat och offentlig sektor t.ex. verksamhetschefer, verksamhetsutvecklare, affärsutvecklare, förändringsledare, digitala strateger, it-chefer, it-arkitekter, innovatörer eller motsvarande.Vi har ett begränsat antal platser, så anmäl dig gärna redan idag!

Sista anmälningsdag är den 10 juni, anmälan är bindande men platsen kan överlåtas.

Vid frågor kontakta Jim Hast på tel.026-65 79 57 alternativt e-post.

Varmt välkommen!

Digital Innovation – Vad behöver du göra idag för att vara relevant i morgon?

Tid för event
14/6 2019, 08:00 - 12:30
Sista anmälningsdag
10/6 2019
Var
Gävle
Adress
Anmäl dig idag
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer