Tillbaka till Event

Citrix Usergroup konferens

Möt oss på Citrix Usergroup och ta del av det senaste från Citrix. Få unika kunskaper för att upprätta den tekniska plattformen för dina användare.

Möt Atea i utställningen och lyssna till våra experters talarpass. I år har konferensen ett nytt upplägg där tre olika format som varvas:

  • Utställning
  • Biosittning med keynotes och sessioner
  • Runda bord, där vi kommer vara 10 – 12 personer per bord och utställare.

All information om konferensen hittar du via länken till höger

 

Windows Virtual Desktop – en oväntad möjlighet?

Windows Virtual Desktop – en oväntad möjlighet? Windows Virtual Desktop tillkännagavs under Microsoft Ignite 2018 och har sedan dess skapat debatt och diskussion. Den här sessionen kommer att ge er en uppdatering kring var tjänsten står idag och hur den kan vara en oväntad möjlighet för organisationer runt om i världen. Ni kommer få insikt i hur WVD kan integreras i er Citrix-infrastruktur, hur vi kan skapa den bästa möjliga användarupplevelsen med hjälp av lösningar från både Citrix och Microsoft samt hur WVD demokratiserar EUC.

Talare: Simon Binder

Simon brinner för att bygga dagens och morgondagens arbetsplatser med IT. Hans vision är att göra människor mer produktiva och glada, oavsett var de väljer att arbeta. Ofta realiseras detta genom Microsofts produkter och tjänster, men gärna tillsammans med andra tekniker och lösningar. 2018 blev Simon tilldelad titeln Microsoft MVP inom Enterprise Mobility och han föreläser idag runt om i världen kring enhetshantering, Windows Virtual Desktop, säkerhet och det förändrade arbetssätt som krävs för att anpassa våra IT-organisationer till ”as-a-Service”-modellen. På https://kneedeepintech.com hittar ni blogg, pod och Twitter-inlägg från Simon.

Kundcase Atea – Citrix Cloud som tjänst för Aleris

Talare: Mikael Efverstedt

Mikael har jobbat inom IT sedan 1996 och på Atea sedan 2006. Senaste 3 åren kopplat till IT som tjänst där han använder sin långa erfarenhet kring sourcing och tjänstebaserad leverans till företag för att komma med konkreta förslag på lösningar, ofta hybrida molnlösningar som effektiviserar kunders verksamheter.

Kundcase Atea – Azure Guest Users i Citrix hos Skanska

Talare: Nils Kellgren

Nils är Seniorkonsult på Atea och har jobbat med Citrix produkter sedan 2007.
Han har fokuserat mest på Citrix ADC (NetScaler) och automatiseringslösningar för Citrix miljöer. Han kommer berätta om sitt uppdrag på Skanska och hur de migrerade från en äldre 2-faktorslösning till Azure MFA.

Möt oss på Citrix Usergroup konferens

Start
17/9 2019, 08:00
Slut
18/9 2019, 16:00
Var
Stockholm
Adress
Anmäl dig idag
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer