Utställare

Vi tycker att pauserna är lika viktiga som programmet på scen, därför satsar vi på att du ska få lika givande och spännande pauser som programmet på scen.

Eventpartner
HP

Säkra på insidan, vackra på utsidan

“EVERY DEVICE PURCHASE IS A SECURITY DECISION”. Kom till oss så berättar vi hur du på bästa, snabbaste och säkraste sättet kan få dina användare att snabbt kunna återgå till sitt arbete.

Partners
Adobe

Välkomna och prata med oss på Adobe där vi visar fördelen med Adobe Sign. Vi har gjort det snabbt och enkelt att välja den bästa e-signaturlösningen. Fyll snabbt i avtal och formulär så att du kan fokusera på det arbete du gillar mest. Atea är enda partner i norden som säljer den här lösningen. Självklart pratar vi gärna Acrobat och Creative Cloud också.

 

Cirkulär ekonomi för IT
Med en cirkulär ekonomi planerar man för återvinning redan innan man gör investeringen och har en plan för sin återvinning och återanvändning. Det finns flera olika metoder för att planera för sin IT-utrustnings livscykel, men alla leder i slutändan till stora fördelar för er som kund. ATEA och Apple har jobbat fram en modern process för att kunna hjälpa IT att implementera och hantera sin IT utrustning på ett effektivt sätt. Lär dig mer i vår monter och börja med att värdera din smartphone. 
Check Point

Få säkerhet och kontroll över moln och en diversifierad it

Vi ger dig inblick i hur innovativ säkerhet kan skydda din verksamhets data, tillgångar och appar rakt över samtliga attackytor - mobilen, klienten, datacentret, molnet, nätverket och IoT-systemen, så att du kan ligga steget före säkerhetsmässigt.

Cisco

Nätverk - DataCenter - säkerhet och nya samverkanslösningar

Cisco diskuterar gärna hållbar innovation genom att erbjuda en säker plattform för digitalisering. Nya självkörande nätverk, hyperkonvergerade DataCenter med cloudlösningar. Virtuella möten via högkvalitativ video och digital WhiteBoarding.

Citrix

Möjliggör din digitala arbetsstyrka med Citrix

Snabbaste och enklaste vägen till säker leverans av applikationer, i molnet eller on prem. Med fokus på applikationer, data och människor - inte infrastruktur. Besök vår monter, där vi visar och berättar mer om framtidens mjukvarubaserade arbetsplats.

Countor

Ergonomiska datormöss och tangentbord från Contour – Designed with YOU in mind

Contour Design är marknadsledande inom forskning, utveckling och design av ergonomiska datormöss och tangentbord. Titta förbi vår monter och se vår justerbara Unimouse och de nya, trådlösa RollerMouse Red-modellerna som designats för att ge optimal flexibilitet och frihet på jobbet.

Dell Technologies

Dell Technologies – vi möjliggör din digitala transformation!

I vår grönskande monter kommer du kunna hitta de senaste nyheterna i vår klient-familj. Bland annat världens minsta 14” 2in1, nya XPS i både helvitt och rosé och dessutom kan du diskutera med oss hur du kan ta nästa steg i din digitala transformation.

Eizo

EIZO - Bäst i klassen på klimatsmarta bildskärmar!

EIZO är en ledande tillverkare av klimatsmarta skärmar. 2019 har vi helt halogenfria kretskort i våra energisnåla produkter. EIZO produkter håller hög kvalité och erbjuder 5 års garanti. Prata med EIZO om hållbara bildskärmslösningar på Atea Bootcamp.

Digitalisering är hett! Applikationer är framtiden!

Hur kan företag bättre utnyttja de möjligheter som ny teknik har att erbjuda för att kunna automatisera och växa sin verksamhet på ett säkert sätt?  Kom till F5, där vi diskuterar dessa ämnen och mer, genom interaktiva presentationer och fallstudier.

HPE

HPE - det självklara valet för en hållbar framtid.

Besök HPEs monter och diskutera med oss hur vi tillsammans skapar nya möjligheter för tekniken att ge en meningsfull och positiv inverkan på människor, företag, myndigheter, organisationer, miljön och på samhället. HPE gör hybrid IT enkelt!

Tekniken i praktiken!

Kom gärna förbi och prata med oss. Vi älskar det vi jobbar med men är också nyfikna på vad ni gör. Passa på att testa blockchain i praktiken, samla steg och växla mot ’nytto-prylar’ #IBMRPA #IBMAutomation #IBMSystems #IBMSecurity #IBMInnovation #IBMBlockchain #IBMQuantum

Jabra

Vi är Jabra – vi gör att livet låter bättre

Jabra är en stolt del av GN-gruppen, ett banbrytande bolag inom ljud med 150-års erfarenhet. Detta engagemang driver oss att skapa innovationer som gör att livet låter bättre.

Kensington

Kensington har i 35 år varit ledande inom tillbehör för stationära samt mobila enheter. Missa inte de senaste lösningarna till Surface, universella dockningslösningar, säkerhet och ergonomi

Konftel

Det enkla är det geniala. Videokonferens i en box.

Konftel Collaboration är paketlösningar som gör det riktigt enkelt och prisvärt att ta videokonferensen till alla typer av mötesrum. Anslut en enda USB-kabel till laptopen och du är igång! Perfekt för videomöten i Skype, Teams, Zoom och Webex.

Lenovo

Lenovo – Innovation med användaren i fokus

Vi visar upp den senaste tekniken inom smart arbetsplats. Kom förbi vår monter och låt dig inspireras av innovativa produkter och lösningar som kan hjälpa ert företag mot en framtidssäkrad och produktiv arbetsplats. Väl mött önskar vännerna på Lenovo.

Logitech
Bli mer närvarande nu!
Vi pratar gärna om hur du kan bli mer effektiv och produktiv. Vi har lösningarna som gör att du får mer tid över i vardagen och lugnare arbetsmiljö på jobbet. Kom förbi så berättar vi mer!
Microsoft

Det digitala samhället

Välkommen till Microsofts monter för att diskutera vad det digitala samhället innebär för medborgaren, näringslivet och offentlig sektor. Inspiration, samtal och demos.

Micro Focus

Säkerhet för det som betyder mest. Identiter, Applikationer och Data

Utnyttja säkerhetsintelligens och riskhantering i kärnan av allt ni gör. Säkra applikationer och data med marknadens kraftfullaste analytics teknologi som inkluderar användarbeteende. Driv identitetscentriska kontroller och intelligent hantering av alla era identiteter i hela er infrastruktur. Automatisera och integrera repetetiva affärsprocesser genom att imitera mänskligt beteende, RPA är här, kom och titta!

NEC

NEC InfinityBoard - Digitalt arbetssätt för alla

NEC Display Solutions har display-lösningar som hjälper företag på sin resa mot ett öppet och flexibelt arbetssätt. Kvalitet och hållbarhet går hand i hand och är något NEC fokuserar på. Kom gärna förbi och diskutera hållbarhet och nya arbetssätt!

NetApp

AI – Vad är möjligheterna och hur kommer Du dit?

Oavsett typ och storlek på din verksamhet ger artificiell intelligens (AI) helt nya förutsättningar. I vår monter kan du diskutera med NetApp och NVIDIA vilka möjligheter AI ger och vad som krävs för att använda Ditt data i ett lyckat AI-projekt.

Nutanix

Med Nutanix  blir Ert datacenter Ditt moln.

Du konsumerar IT precis som i det publika Molnet. Det innebär att du inte investerar i mer HW än vad du behöver för tillfället, minimal administration och vi är obunden till HW leverantör. Nutanix ser till att du har samma upp-tid som i molnet.? ALLTSÅ MER FRITID!

Palo Alto Networks

Säkerhet i datacentret – i molnet – i framtiden

Hur säkerställer Ni att Ert data är i säkert förvar i datacentret, i molnet och i framtiden? Kom och lyssna på hur Palo Alto Networks hjälper Er att framtidssäkra Ert skydd mot lyckade hackerattacker, oavsett var Ert data finns lagrat.

Philips

Philips Professional Displays visar upp det senaste inom digital skyltning och den moderna aktivitetsbaserade och hållbara arbetsplatsen.

Poly

Plantronics + Polycom: tillsammans är bättre

Poly är symbolen för en ny epok, det är namnet som enar legendariska ljud- & videoprodukter från Plantronics & Polycom till en förenad avsats. Vi tar nu sikte på att förhöja upplevelsen kring ljud, video & samverkan för individen & organisationen.

Red Hat

Bygg och hantera dina moln med hjälp av kraften i Open Source

Trångt i budgeten och krav på innovation? Kom till vår monter och upplev hur kraften i Open Source kan förvandla ditt nuläge till framtiden med containrar, DevOps samt resan till molnet.

Samsung

Upptäck det moderna sättet att arbeta med Samsung

En ny generation gör entré på arbetsmarknaden, vilket medför förväntningar på företag att erbjuda moderna, säkra och användarvänliga sätt att arbeta. Välkommen till Samsung för att upptäcka hur innovation bidrar till transformation utan att begränsa frihet.

ServiceNow levererar en modern molnbaserat (SaaS) Service Management plattform.

Vår plattform möjliggör avancerad verksamhetsstyrning, förbättrad processförmåga och minskade administrativa kostnader genom automatisering och optimering av arbetsflöden.

Snow

Få 100% synlighet.

Vi delar med oss av hur vår världsledande IT-plattform kan hjälpa dig att hantera även de mest komplexa digitala miljöerna, genom att skapa fullständig synlighet och kontroll över ditt företags användning av hårdvara, installerad mjukvara samt molntjänster.

Targus

Världsledande tillbehör för det moderna arbetslivet!

Med ett sortiment som sträcker sig från universella USB-dockningsstationer till väskor och sekretessfilter kan Targustillgodose era behov av tillbehör för hela verksamheten. Kom till vår monter för att se våra senaste lösningar och produkter!

Veeam

Veeam – Backup lösningar för Cloud Data Management

Veeam är världsledande inom backup lösningar för Cloud Data Management. Veeam Availability Platform är den mest kompletta backup lösningen för att framgångsrikt kunna hjälpa våra kunder att uppnå de 5 stegen inom Cloud Data Management. Kom gärna förbi vår monter på ATEA Bootcamp!

Veritas

Från kaos till ordning och reda på resan mot molnet

Ett viktigt steg i resan mot molnet är en kontinuerlig överblick över företagets information och de risker den utgör. Veritasvisar hur du på din resa kan visualisera, skydda, lagringsoptimera samt migrera all information oavsett vart den finns

VMware

Any App -  Any Device - Any Cloud

Kom förbi VMwares monter och träffa våra experter på plats, och varför inte få en hands on demoupplevelse ur VMwares portfölj när ni kikar förbi. Any App – Any Device – Any Cloud, VMwares mantra vision och strategi.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer