Medverkande talare och inspiratörer

Anna Kinberg Batra

Fd. Politiker

Anna Kinberg Batra blev moderaternas partiledare 2015, mitt i en extrem tid i både Sverige och omvärlden. Men istället för att bli Sveriges första kvinnliga statsminister tvingades hon avgå redan året före valet.

Hur leder man förändring när förutsättningarna är svåra och ändras snabbt?

Vad kan näringslivet lära av politiken och tvärtom, i en stökig och otålig tid?

Möt Anna Kinberg Batra i en av hennes första föreläsningar i livet efter politiken. Som bara har börjat.

 

Marcus Jarl

Seniorkonsult på FranklinCovey

I det nya arbetslivet är det både lättare och svårare än någonsin att få det allra viktigaste gjort på ett hållbart sätt. Bara för att vi har möjligheten att kommunicera snabbare, snabbt få tillgång till information och kan jobba när som helst och var som helst så innebär det inte att vi får mer gjort; ibland är det snarare precis tvärtom...

Så vad är det då som krävs för att både individer och organisationer skall få det allra viktigaste gjort, på ett hållbart sätt? HPs keynote-talare Marcus Jarl, seniorkonsult på FranklinCovey kommer att prata om detta på årets Atea Bootcamp.

FranklinCovey är ett globalt utbildnings- och konsultföretag som hjälper individer, grupper och organisationer att skapa de beteenden som krävs för att nå sina önskade resultat.

 

Gustav Martner

Serie-entreprenör inom big data & digital kreatör

Gustav Martner är serie-entreprenör inom big data och en av Sveriges absolut mest belönade digitala kreatörer. Han är även debattör och aktivist som skapat storskaliga sociala initiativ som t ex Refugee Phones.

Gustav har arbetat med digitala medier sedan slutet av 90-talet och är serieentreprenör inom reklam, webb och big data. Idag arbetar han mest med konsekvensanalys av digitalisering - med särskilt fokus på mediemiljöer och mänskliga rättigheter. Gustav startade sitt första bolag som tjugoåring efter att ha räknat på överföringshastigheter mellan datorer och servrar och insett vad tiden var mogen för. Bolaget blev en av Sveriges mest framgångsrika webbyråer, och två decennier senare av entreprenöriella äventyr och framtidsspaningar så konstaterar han följande: Vill du veta något om framtiden ska du följa elektronen. Vi kommer få lyssna på historia såväl som framtidsspaningar inom digitalisering och dessutom få höra om de verktyg som finns för att göra egna relevanta scenario-planeringar för den egna organisationen eller karriären.

 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer