Du hittar våra partners i utställningen och på scenen

Här kommer partners tillkomma löpande, håll utkik!

 

 

Eventpartner

Vi stöttar er digitaliseringsresa -  säkerhet och innovation i fokus!

Cisco är världsledande inom IT-infrastruktur och IT-säkerhet. Med vår intelligenta plattform kopplar vi samman människor, processer, data och saker på ett säkert sätt och möjliggör innovation och säker digitalisering i hela samhället. Genom AI och Machine Learning hjälper vi till att nyttja den data som redan flödar i nätverket och skapa bättre beslutsunderlag för hela verksamheten. Wifi6 tillsammans med 5G möjliggör uppkoppling från olika platser på ett säkert och sömlöst sätt. Missa inte vår KeyNote i programmet på temat: From Zero to Hero. Kom förbi vårt team på IT-arenan så berättar vi mer! Vi ser fram emot att höra mer om er digitaliseringsresa och hur vi kan hjälpa till på vägen.

Partnerplus

HP - Säkra på insidan, vackra på utsidan!

“EVERY DEVICE PURCHASE IS A SECURITY DECISION”. Kom till oss så berättar vi hur du på bästa, snabbaste och säkraste sättet kan få dina användare att snabbt kunna återgå till sitt arbete.

Måste det vara 11 spelare på planen?

 HPE hjälper kunder att ändra spelplanen för IT avdelningen med hjälp av lösningar som minskar risk, ökar automatisering och minskar kostnader. Vi visar nya diskarrayen ”Primera” och pratar om Hyperkonvergerat och nya nätverkslösningar.

Partners - alla orter

Träffa din lokala Apple-expert

Ta chansen att ställa dina frågor kring Apple till Ateas regionala Apple-konsult samt till Apples representanter på plats.

Citrix Digital Workplace – Möjliggör din digitala arbetsstyrka!

Citrix lösningar hjälper företag att modernisera sin arbetsplats och skapa en plattformsoberoende arbetsyta för sina användare. Arbetsytan består av skrivbordet, applikationer samt filer som användaren kan nå oavsett enhet, tid och plats. Samtliga komponenter i denna arbetsyta levereras till användaren i Citrix Workspace, en ”portal” där alla applikationer, gamla legacy samt nya SaaS och webapplikationer kan nås via endast en inloggning.

Välkommen till din digitala framtid!

Dell Technologies ger dig en helhetslösning – från skrivbordet, ner i datacentret och ut i molnet. Vi ser fram emot att inspirera och diskutera kring er digitala framtid; oavsett vilket del av it-infrastrukturen det gäller.

Från SD-WAN till ”Secure SD-WAN” med Fortinet

”Secure SD-WAN” integrerar säkerhet och SD-WAN funktionalitet vilket minimerar administration och tillhandahåller visibilitet, kontroll och säkerhet av hela infrastrukturen till lägre TCO än med traditionella lösningar.

Vad har labyrinter och moln gemensamt? Kom förbi vår monter så visar vi, ta gärna med en kollega så kan ni tävla mot varandra för att se vem som snabbast flyttar last till molnet!

Lenovo – Innovation med användaren i fokus

Vi visar upp den senaste tekniken inom smart arbetsplats. Kom förbi vår monter och låt dig inspireras av innovativa produkter och lösningar som kan hjälpa ert företag mot en framtidssäkrad och produktiv arbetsplats. Väl mött önskar vännerna på Lenovo.

Är Er IT-miljö redo och anpassad för verksamhetens nya förväntningar?

På Microsoft har vi sedan 2012 etablerat vad vi kallar Det Nya Arbetslivet där vi identifierat att det är tre områden som måste vara i symbios, Teknik, Plats och Människa. I vår monter berättar vi hur vi kan hjälpa er organisation att ta steget till ett modernare arbetssätt.

AI – Vad är möjligheterna och hur kommer du dit?

Oavsett typ och storlek på din verksamhet ger artificiell intelligens (AI) helt nya förutsättningar. NetApp visar vilka möjligheter AI ger och vad som krävs för att använda ditt data i ett lyckat AI-projekt, både hemma och i molnet.

Enkelt, säkert och skalbart med Nutanix 

Med hyperkonvergerade lösningar kan du kombinera smidigheten och enkelheten i det publika molnet med den säkerhet och kontroll som finns i ett privat moln. Besök vår monter på Atea IT-arena och lär dig mer om vilken strategi för molntjänster du bör titta närmare på.

Säkra företaget! Säkra molnet! Säkra framtiden!

Palo Alto Networks säkerställer att varje dag är säkrare än dagen innan. Låt oss inspirera er till en ökad säkerhet genom att berätta om hur vi tillsammans med Atea hjälper er till en enklare och säkrare framtid, oavsett var ni har ert data lagrat. 

Bygg och hantera dina moln med hjälp av kraften i Open Source
Trångt i budgeten och krav på innovation? Kom till vår monter och upplev hur kraften i Open Source kan förvandla ditt nuläge till framtiden med containrar, DevOps samt resan till molnet. 

Det senaste inom displays, mobilitet och säkerhet

Möt oss och diskutera om hur din verksamhet kan utvecklas inom mobil säkerhet och upplev Enterprise Edition, Samsungs företagsanpassade mobiler. På display sidan visas lösningar inom Signage, desktopskärmar och LED.

Connected Threat Defense, säkrare genom sammanlänkade system

EDR, DLP, IPS. Antalet treställiga akronymer inom it-säkerhet är i det närmaste oändligt. Våra miljöer blir allt mer komplexa, liksom lösningarna för att skydda dem. Samtidigt blir komplexiteten i sig ett säkerhetsproblem när lösningarna inte hänger ihop.

Den hybrida framtiden

Kommer molnet ta över alla laster, eller är framtiden hybrid? Vad är drivkraften och vilken väg ska ni välja? Vi hjälper dig på vägen. Kom förbi vår monter under IT-arenan och diskutera med VMwares experter på plats.

Partners - Stockholm, Göteborg och Malmö

Managing Hybrid IT and IoT

We are challenged by climate change, pressurized by business growth ambitions and paced by digital transformations. This brings Big Data and AI capabilities to reality in the operations. Learn about IoT Platform EcoStruxure, leveraging analytics with digital services for safe and efficient solutions.

Axis Communications - Ständigt nyskapande

Axis är ett företag som utvecklar produkter för dagens och framtidens digitaliserade värld. Axis ligger i framkant inom IoT utvecklingen och med sina nätverkskopplade produkter tillgodoser ett växande behov av en smartare och säkrare värld.

Få ökad säkerhet med kontroll i hela din dynamiska molnmiljö

Hur skulle ditt säkerhetsarbete kunna förbättras om du fick full visibilitet och kontroll över hela din publika molnmiljö? Vi visar hur du effektivt kan uppnå innovativ säkerhet, regelefterlevnad och säkert skala hela din molnmiljö i takt med verksamhetens krav.

Hur snabbt kan din organisation komma tillbaka från en dataförlust?
Besök oss och se hur VM’ar, DB, appar och fildata on-prem och/eller i Azure, AWS och Google hanteras. Ditt dataansvar och hur snabbt du kan komma tillbaka blir en konkurrensfördel.​

Hållbara och klimatsmarta bildskärmar med 5 års garanti!

EIZO är tillverkare av klimatsmarta och energieffektiva bildskärmar. EIZO utvecklar produkter för att möta höga hållbarhets- och kvalitetskrav. EIZO erbjuder 5 års garanti som standard. Prata med EIZO om hållbara bildskärmslösningar på Atea IT-arena.

Det enkla är det geniala. Videokonferens i en box.

Konftel Collaboration är paketlösningar som gör det riktigt enkelt och prisvärt att ta videokonferensen
till alla typer av mötesrum. Det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in laptopen. Perfekt för videomöten i Skype, Teams, Zoom och Webex.

NEC Display Solutions – Digitalt arbetssätt för alla

NEC Display Solutions har display-lösningar som hjälper företag på sin resa mot ett öppet och flexibelt arbetssätt. Kvalitet och hållbarhet går hand i hand och är något NEC fokuserar på. Kom gärna förbi och diskutera hållbarhet och nya arbetssätt!

Philips Professional Displays visar upp det senaste inom digital skyltning och den moderna aktivitetsbaserade och hållbara arbetsplatsen.

ServiceNow levererar en modern molnbaserat (SaaS) Service Management plattform.

Vår plattform möjliggör avancerad verksamhetsstyrning, förbättrad processförmåga och minskade administrativa kostnader genom automatisering och optimering av arbetsflöden.

Snow provides complete insight and manageability across all technology

We offer the platform you need to transform your business, from discovering assets to driving action. We offer a comprehensive suite of technology intelligence solutions that cover the cloud, software, hardware and infrastructure to organizations across the globe.

Tableau helps people see and understand data

The Tableau platform provides the breadth and depth of capabilities that enterprises need to explore and analyze data. It adapts to your environment with unmatched flexibility and choice while meeting the toughest governance and security requirements.

Targus - med fokus på hållbarhet, innovation och design

Vi rör oss alla från en plats till en annan flera gånger om dagen, varje dag. På dessa olika platser och på vägen dit ska vi vara uppkopplade och tillgängliga. Har du rätt utrustning för att smidigt ansluta och röra dig fritt under dagen? Kom till oss och se våra nyheter för en hållbar värld och vardag.

Veeam – Backup lösningar för Cloud Data Management

Veeam är världsledande inom backup lösningar för Cloud Data Management. Veeam Availability Platform är den mest kompletta backup lösningen för att framgångsrikt kunna hjälpa våra kunder att uppnå de 5 stegen inom Cloud Data Management. Kom gärna förbi vår monter på ATEA It-arena!

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer