Information

Kostnad och målgrupp

IT-arenan är helt kostnadsfri och vänder sig till hela it-organisationen, från tekniker till IT-chef och verksamhetspersoner som brinner för it och digitalisering. Vi riktar oss till stora och medelstora företag inom privat och offentlig sektor. Man behöver föranmäla sig till kvällsaktiviteten. Har man förhinder att delta önskar vi att ni meddelar detta till asa.friberg@atea.se eller ansvarig säljare. Dyker man ej upp, utan att ha meddelat, kommer företaget faktureras 995 kr per kuvert. 

Utställning

Utöver seminariepassen finns möjlighet att besöka utställningen där våra samarbetspartners presenterar spännande produktnyheter och lösningar. Den öppnar 11.00 och är öppen under hela dagen. 

Kvällsaktivitet

Efter avslutad agenda samlas vi för en avslappnad middag tillsammans med andra deltagare, leverantörer och Ateaner. Här fortsätter bra diskussioner och nätverkande  i samband med god mat och underhållning. Anmälan till middagen gör du i samband med dina agendaval.

Transport

Det är enkelt att ta sig till Hyllie både med tåg och buss, som finns i direkt anslutning till konferenslokalen. Det finns också flera parkeringshus i nära anslutning.

Boende

Vi har reserverat ett antal rum om någon önskar sova över. Kostnaden står man för själv. Vid intresse och för att ta del av bokningskod etc. skicka ett mail till carin.winberg@atea.se

Sociala Medier

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 27 september. Då vi har begränsat antal platser råder dock "först till kvarn". 

Frågor

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Carin Winberg på carin.winberg@atea.se tel. 042-26 76 16

Vi ser fram emot ditt besök.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer