Tillbaka till Anmälan

Atea IT-arena i Malmö

Årets mötesplats för oss som brinner för it och digitalisering. Vi bjuder på en halvdag där du får möta och lyssna till specialister samt nätverka med andra på din ort.

Få med dig det viktigaste inom it just nu

Konkreta tips och berättelser baserade på verkliga kundcase

Inblick i de viktigaste digitala trenderna

Nätverkande med andra på din ort som brinner för it och digitalisering

Inspiration och insikter från it-branschens marknadsledare

Något för alla, allt från teknik till strategiska frågor som rör it och digitalisering

Tid för event
10/10 2019, 11:00 - 17:40
Var
Malmö
Adress
Quality Hotel View, Hyllie Stationstorg 29, Malmö Visa på karta

Övergripande agenda

11.00 Lunch och utställning 
12.30 Välkommen
12.40 Atea Keynote med Daniel Enhage
13.10 Cisco keynote
13.40 Valbara pass
14.15 Valbara pass
14.40 Fika och utställning
15.10 Valbara pass
15.45 Valbara pass
16.25 Lightningtalk partner
16.35 Lightningtalk partner
16.45 Inspirationstalare Shahrzad Kiavash
17.30 Avrundning 
17.40 Afterwork och mingel

Klicka här för att se agendan. 

Strategiskt 

Handlar om att förstå helheten och på vilket sätt verksamheten kan ta nästa steg. Vilka beslut behöver du fatta idag för att nå en långsiktig lösning som ger konkurrenskraft i framtiden? Vilka trender finns att ta hänsyn till.

Tekniskt

Passet innehåller en demo eller kluriga tekniska frågor om hur saker och ting hänger ihop?

  • Nivå 100: Grundläggande om ämnet med förklaring av begrepp som funktion, egenskap och fördelar. Förutsätter ingen eller begränsad kunskap om ämnet.
  • Nivå 200: Medelnivå. Förutsätter 100-nivåkunskap och ger specifika detaljer om ämnet.
  • Nivå 300: Avancerad nivå. Förutsätter 200-nivåkunskap med fördjupad insikt och förståelse om funktioner i en verklighetstrogen miljö. Detaljerad teknisk översikt över en delmängd av produkt/teknik som omfattar arkitektur, prestanda, migration, driftsättning och utveckling.

Information

Atea IT-Arena 

I år har du möjlighet att ta del av över 30 utställare, 24 breakoutpass, keynotes, inspirationsföreläsare, det senaste från våra partners och de vassaste specialisterna från Atea. 

Målgrupp

Vi välkomnar alla som brinner för it och digitalisering oavsett om du jobbar på it-avdelningen eller i verksamheten.

Utställning

I utställningen, som finns på två plan, möter du mer än 30 ledande leverantörer i branschen.  Upplev de senaste produkterna och lösningarna och ställ dina frågor direkt till experterna. Utställningen öppnar 11.00 och är öppen under hela dagen.

I årets Ateamonter får du chansen att kliva in i framtidens äldreboende.

Afterwork och mingel

För dig som vill och har möjlighet, avrundas dagen med afterwork och mingel på Quality View. Ta chansen att fortsätta diskussionerna och skapa nya kontakter, över en bit mat och dryck. Föranmälan till kvällen krävs.

Transport

Det finns goda möjligheter att ta sig till Hyllie, framför allt via Öresundståg och Pågatågen som stannar i direkt anslutning. Det finns också flera bussförbindelser och goda parkeringsmöjligheter i närheten av Quality View. 

Boende

Finns det behov av logi så är det reserverat ett antal rum på Quality View, till självkostnadspris. För att få tillgång till en Ateas bokningskod vänligen maila: asa.friberg@atea.se 

Sociala medier

Följ oss i sociala kanaler och använd gärna #itarenan.

”Oavsett vad man har för inriktning i arbetslivet kan man omvandla den nya kunskapen till att passa in på sitt område.”

— Deltagare på Atea IT-arena 2018

Årets inspiratör – Shahrzad Kiavash

Shahrzad är Sveriges första dubbelamputerade kvinna att genomföra ett triathlon i full olympisk distans. Hennes föreläsning tar med oss på en berg- och dalbana av känslor.

Efter en livsomvälvande händelse får vi höra om hennes tuffa väg tillbaka där framgångar föds av nya målbilder och anpassning till en ny spelplan.

Vi tror på att kunder berättar för kunder. Missa inte våra kundpass.

Martin Bieber, årets unga skolledare, berättar om "helping humanity", där arbetet med kultur och engagemang är grundläggande om man vill nå målsättningen att alla elever ska lyckas samt om digitaliseringen som möjliggörare för en innovativ och likvärdig skola.

Den nya IT-verksamheten driver aktiviteter för att bidra med utveckling av affärer och verksamhet med hjälp av effektiv informationshantering baserad på digital teknik. IT är en integrerad del av verksamheten och erbjudandet till kund.

Hur kan man arbeta med ledning & styrning för ständig förbättring? Hur bygger man medarbetar-engagemang och hur skapar man en utvecklande kultur där komplexiteten i sig är en drivkraft? Östra Göinge har hittat modellen och har modet att tänka steget längre.

Tunstall levererar innovation som stödjer människor som vill fortsätta leva ett självständigt liv trots ålder eller kronisk sjukdom. Kom och lyssna på hur Tunstalls tjänster skapar trygghet och oberoende samt tillgodoser individens behov - nu och i framtiden.

Voister på plats

Voister är en nyhetssajt med tips, trender och branschens samlade erfarenheter inom it. Vi skriver och bevakar för alla som har behov att kunna ta del av det senaste inom säkerhet, it i skolan och vården, digitalisering och andra snabbrörliga områden.

Är ditt företag/organisation intresserade av att komma till Voisters studio på plats? Föranmäl gärna intresset till nyheter@voister.se

Gå till Voister
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer