Tillbaka till Event

Var med och sätt hållbarhetsagendan för it-industrin på ASF Forum 2019

27 mars sätter vi fokus för it-branschens arbete inom hållbarhet med seminarier, paneldebatter och keynotes på Fotografiska i Stockholm.
Tid för event
27/3 2019, 09:00 - 20:00
Var
Stockholm
Adress
Fotografiska, Stockholm

Johan Rockström

Vi är stolta över att presentera Johan Rockström som keynotetalare på ASF Forum 2019. Rockström är professor i miljövetenskap med fokus på vattenresurser och global hållbarhet samt chef för Stockholm Resilience Centre vid Stockholms universitet.

Johan kommer att ge oss en vetenskaplig uppdatering av läget för planeten. Men även en genomgång av fördelarna med en transformation till fossil-frihet och hållbara affärsmodeller.

Johan utnämndes till Miljömäktigast i Sverige 2012 och 2013 genom tidskriften Miljöaktuellt. Han utsågs 2009 till Årets svensk av tidningen Fokus. 2015 mottog han International Cosmos Prize (Expo'90 Foundation, Japan) och Deutsche Umwelt Preis (German Federal Environmental Foundation)

4 skäl att delta på ASF Forum

 

Internationella hållbarhetskändisar på scenen – Inspireras av de främsta inom branschen.

 

Workshoppa med specialister – Med de globala hållbarhetsmålen i fokus får du möjlighet att utbyta idéer och tankar med erfarna hållbarhets- och it-experter.

 

Nätverka – Mingla och skapa nya kontakter är en stor del av ASF Forum.

 

Ta nästa steg på din hållbarhetsresa – Tillsammans kan vi göra skillnad. Dela med dig av egna erfarenheter och få tips, råd och inspiration för hur din verksamhet kan accelerera sitt hållbarhetsarbete

Atea Sustainability Focus – Norden sätter hållbarhetsagendan för den globala it-branschen

Under 2018 har omkring 300 it-köpare från privata och offentliga verksamheter via en kunddialog angett sina prioriteringar vid inköp av it-utrustning. Resultatet av dialogen har tolkats av ASF Advisory Board som består av beslutsfattare inom it och hållbarbarhet från en rad olika branscher. Advisory Board har slagit fast vilken hållbarhetsaspekt som den globala it-branschen bör fokusera på under det kommande året och formulerat ett antal rekommendationer till den branschens hållbarhetsorganisation Responsible Business Alliance. Detta tillsammans med en analys av var branschen står i olika frågor sammanfattas i ASF-rapporten.

2019 års fokus presenteras i januari.

Läs mer om Atea Sustainability Focus

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer