Laddar meny

Skolutvecklingsresa 2018

Vi arrangerar för sjunde året i rad en skolutvecklingsresa till London 24-27 januari. Resan för 2018 är fullbokad. Vi ses i London!

09.30 Atea inleder
09.50 Rachel LoVerme Rosenfeldt
10.45 Matz Nilsson

11.05 FIKA, sändningsuppehåll 

11.35 Annika Agélii Genlott
12.20 Keri Facer

13.10 LUNCH, sändningsuppehåll

14.10 Magnus Sallbring
14.35 Anne Bamford
15.30 Linda Mannila

16.15 FIKA, sändningsuppehåll 

17.35 Atea avslutar dagen

Under Ateas skolutvecklingsdagar har det såtts många frön till goda idéer och samarbeten under åren och så kommer det även att bli 2018.

Vi arrangerar en resa med ett program fyllt av aktiviteter med syfte att utveckla svensk skola och förskola med it.
 
Varje år reser hundratals utvecklingsintresserade skolledare, pedagoger, skolutvecklare, IKT-pedagoger och it-avdelningar hit med oss. Med fokus på forskning och beprövad erfarenhet kring lärande i en digital kontext vet vi att även denna resa kommer att ge en flygande start på kommande läsår.

Som deltagare i vårt program erbjuds du ett innehåll som varvar forskning och praktik med trendspaning och listan av talare och workshopledare håller hög klass. Under fredagen ges du dessutom möjlighet att själv utforma ditt program utifrån dina egna önskemål och behov.
 
Välkommen att uppleva inspirerande dagar om vad IKT kan göra för att stödja det innovativa lärandet tillsammans med oss och våra kunder från hela skolsverige.
 

Årets tema är; Make IT happen – koden till skolutveckling, och hur den nationella it-strategin kommer att påverka svensk skola och förskola under kommande år.

Resan för 2018 är fullbokad.

Vi ses i London!

Örjan Johansson
Nationell affärsenhetschef Skola

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer