Hur hanterar du säkerhetsincidenter på ett smartare sätt?    

Atea har verktygen för ett mer strukturerat och effektivt säkerhetsarbete.

Start
21/11 2018
Sista anmälningsdag
14/11 2018
Var
Luleå
Adress
Atea Luleå, Robertsviksgatan 6B

Vi har utvecklat två nya lösningar, SIEM & SOC som tjänst, för att hjälpa dig och din verksamhet att snabbt upptäcka, åtgärda och rapportera säkerhetsincidenter. Detta är högaktuellt, inte bara för att stärka säkerhetsarbetet i allmänhet, utan också för att kunna hantera regelefterlevnad av GDPR, NIS och kommande säkerhetsskyddslagar – där incidentrapportering är den gemensamma nämnaren.

SIEM som tjänst (Security Information Event Management)
En heltäckande tjänst för logghantering och logganalys där du inte behöver investera i dyr infrastruktur och djup kompetens. Vi skapar snabbt värde, intelligens och synlighet för dig och din verksamhet.

SOC som tjänst (Security Operations Center)
Ger dig dygnet runt bemanning, expertkompetens och certifierad personal som övervakar, analyserar och agerar på säkerhetsincidenter i er miljö. Vi kombinerar SIEM tillsammans med AI för att snabbt och effektivt kunna skydda din verksamhet.
 
Vi vill bjuda in dig till seminariet där vi fördjupar oss i säkerhet och incidenthantering - ett spännande men komplext område och där vi ser att strukturerat införande och stegvis mognad är vägen till framgång.
     

Sista anmälningsdag är den 14 november.

Vid frågor kontakta Daniel Bergström på tel.0920-20 02 09 alternativt e-post.

Daniel Bergström
Försäljningschef
Jag vill anmäla mig
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer