Laddar meny

Inspireras på Cisco Live i Barcelona

Välj bland hundratals utbildningstimmar, uppdatera dina certifieringar och diskutera specifika utmaningar med oss på Atea och Ciscos experter. Konferensen ger dig inblick i de senaste teknikområden från Cisco och partners.

28 jan - 02 feb
Barcelona

Gör dig redo för digitaliseringen

Under inspirerande och spännande dagar har du möjlighet att nätverka och skapa nya kontakter. Fokusera på de utbildningar och seminarier som du valt medan vi står för kring- arrangemanget.

Vi bor tillsammans på hotell Hotell Catalonia Ramblas som har ett centralt läge vid Plaza Catalunya och Ramblas. Vi reser till Barcelona söndag den 28 januari med avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. (Cisco Live startar måndag den 29 januari).

Resan arrangeras av JB Travel som har ställt garanti till kammarkollegiet enligt resegarantilagen. I priset inkluderas flyg, transfer, kost och logi (konferensavgiften för Cisco Live registreras och betalas separat). Läs mer om pris och vilkor.

Antalet platser är begränsat och kan ta slut innan sista anmälningsdatum den 15 december. Om du bokar före den 1 december får du 2000 kr i rabatt. Anmälan sker direkt till JB Travel som också hanterar debitering.

Anmälan till konferensen

Information om agenda, seminarieval och anmälan hittar du på www.ciscolive.com/emea. Cisco tillhandahåller olika erbjudanden och rabatter beroende på när du anmäler dig. Betalning för konferensen sker i samband med registrering.

Information om resan, flygtider, hotell, priser och villkor hittar du på anmälningslänken nedan.

Varmt välkommen hälsar Atea

Anmäl dig till detta event
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer