Du hittar våra partners i utställningen och på scenen

Här kommer partners tillkomma löpande, håll utkik!

 

 

Eventpartner

Testa och utvärdera Cisco Webex Board

Prova på Cisco Webex Board, 3 produkter i en snygg förpackning - digitalisera ert mötesrum redan idag! Självklart får ni gärna utmana oss i frågor om Nätverk, Datacenter och Säkerhet. Vill ni prata Cloud eller IoT går det lika bra, en säker plattform för digitalisering kommer från Cisco​.

Partnerplus

Välkommen till HP – det är dags att möta “The Fixer”!

Big Data, Block Chain, AI – möjligheterna med den nya generationens IT-lösningar är hisnande. Samtidigt ökar hoten mot vår säkerhet. Helt säker blir du aldrig men med en medveten säkerhetskultur och produkter från HP har du rätt förutsättningar.​

HPE - det självklara valet för en hållbar framtid.

Besök HPEs monter och diskutera med oss hur vi tillsammans skapar nya möjligheter för tekniken att ge en meningsfull och positiv inverkan på människor, företag, myndigheter, organisationer och på samhället. HPE gör hybrid IT enkelt!

 

Partners - alla orter

Mac Management för moderna företag

Låt oss visa dig hur du enklast kan integrera Mac i din befintliga IT-​miljö och ge dina medarbetare en bättre användarupplevelse utan att kompromissa med pris och säkerhet.

Möjliggör din säkra digitala arbetsstyrka

Snabbaste och enklaste vägen till säker leverans av applikationer, i molnet eller on prem. Med fokus på applikationer, data och människor, inte infrastruktur. Vi visar Citrix på tunna, feta och mobila klienter säkrade med certifikat.

På vilket sätt driver Dell EMC hållbar innovation

CSR är ett stort fokusområde för DellEMC som tar ett globalt ansvar för att skapa en bättre planet för människor och miljö. Vi berättar om hur förbrukade datorer blir moderna guldsmycken och återvunnen plast som förorenar världens hav blir förpackning​.

Kom och se hur Fortinet säkrar upp multi-cloud nätverk.

Företag flyttar sina workloads till molnet, många gör detta i en multi-cloud modell. Det är nästan omöjligt att säkra en dynamisk miljö med hjälp av traditionella säkerhetslösningar. Låt oss visa hur du gör omöjligt till möjligt.

Innovation som för Sveriges företag framåt!

Lenovo erbjuder innovativa produkter och lösningar för en smart och hållbar arbetsplats. Kom förbi vår monter och lär dig mer om smarta konferenslösningar, arbetsstationer, 2-i-1-enheter eller hyperkonvergerade system från Nutanix.​

En modern arbetsplats kan innebära ett enkelt och effektivt arbetsliv. Microsoft 365 med alla produktivitetsverktyg tillsammans med maskiner från Microsofts Surfacefamilj skapar ett helt nytt arbetssätt för samarbete, möten, kreativitet och visibilitet! Kolla in din nästa arbetsplats i Microsofts monter.

NEC Display Solutions – Helhetsleverantör inom displaylösningar

Vårt företagsnamn understryker vår roll som en komplett leverantör av display-lösningar. Oavsett dina behov har NEC Display Solutions den rätta produkten. Ingen annan leverantör idag kan erbjuda en så omfattande och lösningsorienterad portfölj.

Hyperkonvergerat från NetApp är lösningen på era utmaningar

NetApps hyperkonvergerade infrastruktur (HCI) ger garanterad prestanda, flexibel skalbarhet och möjlighet att automatisera din infrastruktur. Kom till montern så visar vi hur modern HCI levererar en plattform för verksamhetens alla krav.​

Palo Alto Networks – När Ni tar IT-säkerhet på allvar!

Palo Alto Networks, en global ledare inom IT-säkerhet, erbjuder en komplett säkerhetsplattform för datacenter-, nät-, klient- och molnlösningar. Tillsammans med Atea levererar vi marknadens mest intressanta IT-säkerhetslösningar. Vi vill berätta hur!​

Toughbook - en hållbar investering

Panasonic Toughbook är en serie stryktåliga datorer, surfplattor och handdatorer för personer som arbetar utanför kontoret. För förbättrad produktivitet – lägre TCO och högre ROI. För långsiktighet och hållbarhetsansvar.​

Samsung Interactive Communication

Det senaste inom displayteknik och telefoni. Se och upplev hur Samsungs innovativa produkter kan appliceras i er verksamhet.

Jag har allt, ändå blir det fel...

Med tanke på alla pengar vi har plöjt ned i säkerhetslösningar, borde våra IT-miljöer vara lika ointagliga som medeltida borgar. Ändå drabbas företag och organisationer gång på gång av intrång. Var går det fel? Tala med Trend Micro om värdet av ett sammanhängande försvar och att gamla läxor inte får glömmas av.​​

VMware Workspace ONE ger full mobilitet för alla användare.

Med ett fingeravtryck levereras samtliga IT-resurser säkert till användarna oberoende av enhet och plats. Slutanvändarupplevelsen sätts i fokus. Vi visar hur access, hantering och kontroll fungerar kring den digitala arbetsplatsen med Workspace ONE.​

Partners - Stockholm, Göteborg och Malmö

Axis Communications - Ständigt nyskapande

Axis är ett företag som utvecklar produkter för dagens och framtidens digitaliserade värld. Axis ligger i framkant inom IoT utvecklingen och med sina nätverkskopplade produkter tillgodoser ett växande behov av en smartare och säkrare värld.

Säkra, Effektiva & Hållbara IT lösningar för din verksamhet

APC by Schneider Electric är det ledande namnet inom IT-infrastruktur av alla storlekar. Varför du ska besöka oss? Kom och se ett live mikrodatacenter – byggt och anpassat för kontorslandskap. Få råd om vilken UPS som passar när. Och mycket mer.

Inovativa lösningar för dina enheter ditt kontor och ditt hem.

Som en av världens största tillverkare av tillbehör för alla dina enheter erbjuder Belkin innovativa lösningar för koppla in alla dina enheter på kontoret, i hemmet, i bilen och på resan. Kom till vår monter och se det senaste inom trådlösladdning, USB-C och mycket mer

Centrify levererar nästa generations åtkomstlösning genom stark och effektiv autentisering med ”Zero Trust Security”

Centrify verifierar varje användare, validerar användarens klient och ger inte mer åtkomst än vad som krävs för stunden.
Centrify’s nästa generations åtkomstlösning är den enda erkända industri-standardlösning som ger ett unikt och en heltäckande Identitet som tjänst (IDaaS), Enterprise Mobility Management (EMM) och Priviligierad åtkomsthantering (PAM)

 Energisnåla bildskärmar, smarta för både ekonomin och hälsan

Med japansk kvalitet och fokus på hållbarhet i hela livscykeln förser EIZO sina kunder med världens mest energisnåla bildskärmar. EIZOs bildskärmar ger smart ekonomi samt branschledande ergonomi, alltid med lång livslängd och 5 års garanti.”

Är du helt säker?!

Tillsammans med Atea gör IBM Sverige säkert igen. Möt Robocop! Eller ännu bättre – Atea Säkerhet som tjänst med kraften från IBM Watson för cybersäkerhet.

Universal och hållbar aktivitetsbaserad arbetsplats.

I över 35 år har organisationer över hela världen förlitat sig på Kensingtons lösningar. Hållbara innovationer har skapat ett omfattande utbud med prisbelönade produkter inom säkerhet, produktivitet och ergonomi.​

Konftel lanserar video – Get a Face to the Voice

Nu adderar vi video till marknadens vassaste och bredaste utbud av högtalar- och konferenstelefoner för bland annat Skype for Business. Konftel Collaboration solutions kommer i tre olika storlekar för alla mötestyper – prisvärt och användarvänligt.

Philips professional displays solutions

Philips erbjuder det starkaste sortimentet på marknaden av professionella displayer för ditt skrivbord och publika miljöer. I montern visar vi det största som hänt på ditt skrivbord och unika TV & Digital Signage-lösningar.

 

Open Source en otrolig innovationsmotor

Red Hat är världens största affärspartner inom Open Source och har de senaste åren vuxit kraftigt till följd av det ökade intresset. Ta vara på innovationsmotorn som Open Source tillhandahåller för att bygga för framtidens IT behov.​

Snow Software - världsledande inom Software Asset Management

Snow Software ger företag en möjlighet att optimera programvarulicenser och sänka kostnader genom insyn och kontroll över programvarukonsumtion på mobila och stationära enheter samt i datacenter och moln. 

Kom och lär om Symantecs moln- och säkerhetsstrategi

Symantec hjälper dig att få synlighet och kontroll över företagets molnapplikationer, hur och vilka som används och vilken data som sparas i applikationerna. Vi säkrar ditt molndata på samma sätt som i ditt datacenter.

Targus - med fokus på hållbarhet, innovation och design

Vi rör oss alla från en plats till en annan flera gånger om dagen, varje dag. Ständigt uppkopplade och tillgängliga. Har du rätt utrustning för smidigt ansluta och röra dig fritt under dagen? Kom till oss och se våra nyheter för en hållbar värld och vardag.​

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer