Atea IT-arena i Malmö

Årets mötesplats för hela it-avdelningen. Atea IT-arena samlar it-branschen i din region. Under en intensiv halvdag får du och dina kollegor träffa våra vassaste specialister och ledande leverantörer.

Start
4/10 2018, 11:00
Slut
4/10 2018, 17:40
Var
Malmö
Adress
Quality Hotel View, Hyllie Stationstorg 29, Malmö

Få med dig det viktigaste inom it just nu

Konkreta tips och berättelser baserade på verkliga kundcase

Inblick i de viktigaste digitala trenderna

Nätverkande med andra på din ort som brinner för it och digitalisering

Inspiration och insikter från it-branschens marknadsledare

Något för alla, allt från teknik till strategiska frågor som rör it och digitalisering

Säkra din plats och anmäl dig nedan redan idag.

 

Magnus Westring
Regionchef

Christina Rickardsson föddes i Brasilien där hon bodde tillsammans med sin mamma i en grotta. Senare flyttade de till en kåkstad i Sao Paulo och bodde även på gatan där de tiggde, svalt och utsattes för fysisk och psykisk misshandel. När hon var åtta år gammal adopterades hon och hennes lillebror, mot sin och sin mammas vilja, till Vindeln i Västerbotten.

Christina vill genom sitt arbete jobba för att öka förståelse för olikheter, fördomar och kulturkrockar och därmed bygga broar som skapar dialog, tolerans och öppenhet i samhället.

 

Helsingborg Stad

Det går bara inte fort nog – Sveriges första stadsaccelerator för digitalisering och innovation?

Möt vår kundtalare Martin Güll, från Helsingborg Stad som pratar om deras nya Innovationshubb.

Hur får man upp digitaliseringstempot i en jätteorganisation som ser produktion och inte utveckling som kärnverksamhet? Gör man jätteupphandlingar enligt konstens alla regler? Ska man bli världens bästa beställare eller världens bästa utvecklare? Vad är det som ska beställas? Helsingborgs stad har slagit upp dörrarna till Sveriges första stadsaccelerator, ett slags innovationshubb för öppen innovation tillsammans med näringslivet, för att attrahera de bästa talangerna att jobba med att göra skillnad på riktigt.

Nord-Lock Group

Vägen till molnbaserad it – en game changer för hur man bedriver och levererar it

Möt Sebastian Svärdebrandt, Nord-Lock Group

Nord-Lock Group, en global koncern inom tillverkningsindustrin, har gjort en förändringsresa. Från ett antal bolag med separerad traditionell it-leverans till en koncern med global moln- och tjänstebaserad it-leverans. Vart leder nästa steg i utvecklingen? AI för B2B.

Oatly

Oatly - från lokal nisch till global mainstream

Att Oatly, med sina uppseendeväckande kampanjer, har etablerat havredryck som utmanare till den etablerade mjölknormen har väl knappast undgått någon. Alla känner dock inte till Oatlys resa från en liten nischaktör till en global världsspelare med planetens bästa för ögonen. Kom och hör mer om den Oatroliga resan hittills, hur it spelat en avgörande roll och utmaningarna framåt.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer