Laddar meny

Atea Future

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.

14 mar - 14 mar
Malmö
Roskildevägen 1, Malmö
Visa på karta

Nu bjuder vi in till en inspirationsdag på vårt kontor i Malmö och vi hoppas att du som är på väg ut i arbetslivet vill veta mer om Atea och varför vi ska bli din framtida arbetsplats.

Låt dig inspireras av vår Kultur- och marknadsdirektör Magnus Sallbring, som berättar mer om Ateas värdegrunder och kultur. Lyssna på en paneldiskussion och gå på breakutsessions med representanter från våra affärsområden för att få en inblick i vår verksamhet. Dagen avslutas sedan starkt med en föreläsning av fantastiska Frida Boisen som även går under benämningen superkommunikatör. Mer information finns nedan!

Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs, senast den 9 mars.

Program

11:30-12:30 Lunch och registrering

12:30-13:15 Föreläsning med Magnus Sallbring

13:30-14:00 Paneldiskussion

14:00-15:00 Breakoutsessions med representanter från Ateas affärsområden

15:00-15:45 Föreläsning med Frida Boisen

15:45-16:30 Eftersnack och mingel

 

Vid frågor går det bra att kontakta:

Johanna Carlsson, projektansvarig
johanna.carlsson@atea.se 

Vi lovar att Magnus Sallbring, Ateas egna Kultur- och marknadsdirektör, kommer att göra ett starkt intryck hos dig. Lika stor passion som han har för hårdrock, lika starkt brinner han för Atea och de kultur- och värdegrunder som finns. Han kommer berätta om varför det är bra att ha lite galenskap i sig och hur det kan yttra sig på ett företag med över 2000 anställda. Ta också del av vilka möjligheter du som student har på Atea via exempelvis vårt management trainee-program eller ambassadörskap och hur Atea jobbar för att vara drivande i  branschen inom bland annat hållbarhetsfrågor.  

Frida Boisen är världsmästare i sociala medier, en av Sveriges mest populära föreläsare och hon har även blivit utsedd till Sveriges bästa digitala ledare.

Som digital chef på Bonnier Tidskrifter och krönikör på Expressen är hon idag en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter. Frida Boisen föreläser om sociala medier, kommunikation, affärsutveckling, digitala strategier, omvärldsbevakning, positivt ledarskap och framtid. Frida har utsetts till en av Sveriges mäktigaste personer av tidningen Fokus och är en av landets mest lästa och delade opinionsbildare som kolumnist och krönikör i Expressen. Hon är också bästsäljande författare till nya boken "Digital succé – så lyckas du med sociala medier" och tipsar varje vecka i tv om de senaste trenderna i sociala medier.

Det är omöjligt att inte smittas av Fridas inspirerande entusiasm, kunnighet och positiva energi när hon på ett initierat sätt beskriver dagens och morgondagens möjligheter i en ny värld. 

 

Anmäl dig till detta event
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer