Utställare

Vi tycker att pauserna är lika viktiga som programmet på scen, därför satsar vi på att du ska få lika givande och spännande pauser som programmet på scen.

Eventpartner
HP

Guess you’ve heard about the Wolf. Now it’s time to meet the Fixer!

Big Data, Block Chain, AI och Machine Learning – möjligheterna med den nya generationens it-lösningar är hisnande. Samtidigt ökar hoten mot vår säkerhet. Helt säker blir du aldrig men med ett mognare förhållningssätt, en medveten säkerhetskultur och produkter från HP har du rätt förutsättningar.

Partners
CA Technologies

CA Technologies säkrar ditt företag

Med beprövade lösningar för identitet och åtkomsthantering. Förenkla certifieringsprocesser. Minska säkerhetsrisker och öka efterlevnadseffektiviteten.

Check Point

Så stoppar du 5:e generationens cyberattacker och ligger steget före

Dagens sofistikerade hackare passerar enkelt konventionella och nischade skydd för mobiler, moln och företagsnätverk. Check Point visar hur en konsoliderad säkerhetsarkitektur kan förhindra dagens storskaliga och snabbrörliga cyberattacker och samtidigt effektivisera säkerhetsarbetet.

Cisco

Nätverk - DataCenter - säkerhet och nya samverkanslösningar

Cisco diskuterar gärna hållbar innovation genom att erbjuda en säker plattform för digitalisering. Nya självkörande nätverk, hyperkonvergerade DataCenter med cloudlösningar. Virtuella möten via högkvalitativ video och digital WhiteBoarding.

Citrix

Möjliggör din digitala arbetsstyrka med Citrix

Snabbaste och enklaste vägen till säker leverans av applikationer, i molnet eller on prem. Med fokus på applikationer, data och människor - inte infrastruktur. Besök vår monter, där vi visar och berättar mer om framtidens mjukvarubaserade arbetsplats.

Countor

Ergonomiska datormöss och tangentbord från Contour – Designed with YOU in mind

Contour Design är marknadsledande inom forskning, utveckling och design av ergonomiska datormöss och tangentbord. Titta förbi vår monter och se vår justerbara Unimouse och de nya, trådlösa RollerMouse Red-modellerna som designats för att ge optimal flexibilitet och frihet på jobbet.

Dell EMC

På vilket sätt driver Dell EMC hållbar innovation

CSR är ett stort fokusområde för Dell EMC som tar ett globalt ansvar för att skapa en bättre planet för människor och miljö. Vi berättar om hur förbrukade datorer förvandlas till moderna guldsmycken designade av en världsstjärna och hur vi återvinner plast som förorenar världens hav, till att ge produkter nya förpackningar.

Eizo

Energisnåla bildskärmar, smarta för både ekonomin och hälsan

Med japansk kvalitet och fokus på hållbarhet i hela livscykeln förser EIZO sina kunder med världens mest energisnåla bildskärmar. EIZOs bildskärmar ger smart ekonomi samt branschledande ergonomi, alltid med lång livslängd och 5 års garanti.

F-Secure

Möt framtiden för klientskydd med F-Secure

55 procent av alla incidenter som undersöks av F-secures säkerhetskonsulter beror på riktade attacker, medans 45 procent härrör från opportunistiska angrepp. Dagens sofistikerade attacker är dolda och kräver sofistikerade motmedel som traditionellt klientskydd inte klarar av. Kom förbi oss och hör om framtiden för klientskydd.

HPE

HPE - det självklara valet för en hållbar framtid

Besök HPEs monter och diskutera med oss hur vi tillsammans skapar nya möjligheter för tekniken att ge en meningsfull och positiv inverkan på människor, företag, myndigheter, organisationer och på samhället. HPE gör hybrid IT enkelt!

Jabra

Vi är Jabra – vi gör att livet låter bättre

Jabra är en stolt del av GN-gruppen, ett banbrytande bolag inom ljud med ca 150 års erfarenhet. Detta engagemang driver oss att skapa innovationer som gör att livet låter bättre.

Lenovo

Different is better – We are Lenovo!

Vi visar upp det senaste inom smarta konferenslösningar, hyperkonvergerade system och ultratunna 2-i-1-enheter. Kom förbi vår monter och låt dig inspireras av våra specialister kring hur våra innovativa produkter och lösningar kan hjälpa ert företag mot en smart och hållbar arbetsplats.

Kensington

Standardisering av aktivitetsbaserad arbetsplats

Kensington är ledande inom tillbehör för stationära samt mobila enheter. Organisationer över hela världen har förlitat sig på lösningarna i över 35 år. Ett omfattande utbud med prisbelönade produkter inom säkerhet, produktivitet och ergonomi.

Konftel

Konftel lanserar video – Get a Face to the Voice 

Nu adderar vi video till marknadens vassaste och bredaste utbud av högtalar- och konferenstelefoner för bland annat Skype for Business. Konftel Collaboration solutions kommer i tre olika storlekar för alla mötestyper – prisvärt och användarvänligt.

Logitech

Prylar från Logitech – för skrivbordet & konferensrummet!

Kom förbi oss och kläm & känn på prylarna, lär dig lite mer om explosionen av videokonferensutrustning och kvaliteten i våra tangentbord och möss. Såklart har vi fler intressanta prylar vi gärna visar dig. Välkommen!

Microsoft

Att våga förändra

#hitrefresh handlar om att ta den förändringsresa människor, organisationer och samhället måste göra på allvar och sätta den i verk. Kom förbi och se, hör exempel och diskutera såväl teknik som vad ett digitalt ledarskap kan leda till.

NEC

NEC InfinityBoard: Skapa – Samarbeta - Kommunicera

En komplett lösning för den moderna arbetsplatsen och det produktiva mötet. Skapa, samarbeta och kommunicera enkelt på en flexibel, öppen och framtidssäker plattform.

NetApp

Hållbar IT är att maximera värdet ur sitt data

Datavisionärer vet att kraften i molnen är avgörande för att utvinna värdet ur sitt data. Våra lösningar knyter ihop moln, skapar insikter och kontroll, och skyddar data. Med NetApp kan du bearbeta ditt data i ditt datacenter och alla publika moln.

Nutanix

Nutanix - världens bästa mjukvaruplattform för datacenter

Världen med molnlösningar och hyperkonvergens är rörig. Nutanix hjälper dig göra allt så enkelt att det blir osynligt. Vi visar konkret hur du förenklar och i synnerhet gör besparingar inom virtualisering, resurshantering, lagring och administration.

OP5

OP5 - The Swedish IT Monitoring Software Company

OP5 erbjuder lösningar inom ”IT Monitoring” baserade på Open Source. Vi är ett svenskt företag med kunder över hela världen. Och vi är duktiga. ”95% Renewal and 98% Customer Satisfaction Rate” säger allt. Vi håller igång din IT!

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks – När Ni tar IT-säkerhet på allvar!

Palo Alto Networks, en global ledare inom IT-säkerhet, erbjuder en komplett säkerhetsplattform för datacenter-, nät-, klient- och molnlösningar. Vi levererar marknadens mest intressanta IT-säkerhetslösningar. Vi berättar hur!

Philips professional displays solutions

Philips erbjuder det starkaste sortimentet på marknaden av professionella displayer för ditt skrivbord och publika miljöer. I montern visar vi det största som hänt på ditt skrivbord och unika TV & Digital Signage-lösningar.

Plantronics

Nyheter kring Active Noise Cancelling!

Sedan 2017 har vi fått flera produktnyheter som vi visar upp i år. Bland dessa finns 2 trådlösa headsets med Active Noise Cancelling. Vi har haft ett spännande år och vi välkomnar er att besöka oss för att testa och känna på en ny generation av headsets.

Polycom

Polycom hjälper dig släppa loss kraften i Skype och Teams

Polycom visar seamless collaboration för den digitala arbetsplatsen. Vi skapar full interoperabilitet mellan olika lösningar. Microsoft Skype Room, RealConnect video interop är tjänster/produkter som skapar mötesupplevelse utöver det vanliga.

Red Hat

Open Source en otrolig innovationsmotor

Red Hat är världens största affärspartner inom Open Source och har de senaste åren vuxit kraftigt till följd av det ökade intresset. Ta vara på innovationsmotorn som Open Source tillhandahåller för att bygga för framtidens IT-behov.

Riverbed

Tänk om – tänk istället SD-WAN och slutanvändarupplevelse

Riverbed erbjuder integrerade SD-WAN, Wan Optimering, Digital Performance Management och ”Cloud-Ready”-lösningar, för att driva det molncentrerade företaget. Ge en överlägsen digital upplevelse till alla era användare, över alla applikationer och enheter.

Samsung

Upptäck det moderna sättet att arbeta med Samsung

En ny generation gör entré på arbetsmarknaden, vilket medför förväntningar på företag att erbjuda moderna och användarvänliga sätt att arbeta. Välkommen till Samsung för att upptäcka hur innovation bidrar till transformation utan att begränsa frihet.

Sennheiser

Kommunikation är nyckeln. Räkna med kristallklart ljud – överallt.

Med ett headset från oss kan du fokusera helt på din konversation utan att bli störd av omgivande ljud, och vara säker på att din motpart inte hör dina kollegor. Alla våra headset är dessutom utrustade med vårt patenterade hörselskydd, ActiveGard®.

Targus

Världsledande tillbehör för det moderna arbetslivet!

Världsledande tillbehörtillverkare för datorer, surfplattor och de vassaste arbetslösningar för det moderna arbetslivet! I en allt mer uppkopplad värld förstår Targus hur komplex den moderna arbetsmiljön och de individuella behoven hos mobila användare är.

Trend Micro

Jag har allt, ändå blir det fel.

Med tanke på alla pengar vi har plöjt ned i säkerhetslösningar, borde våra IT-miljöer vara lika ointagliga som medeltida borgar. Ändå drabbas företag och organisationer gång på gång av intrång. Var går det fel? Trend Micro talar om värdet av ett sammanhängande försvar och att gamla läxor inte får glömmas av.

Veeam

Klassisk backup garanterar inte tillgänglighet!

Pålitlig backup är grunden i vilken it-verksamhet som helst, eller hur? Enligt Veeam är det dags att överge den gamla backupen och fokusera på tillgängligheten då en affärskritisk applikation skall kunna återställas till drift under 15 minuter.

 

VMware

VMware Workspace ONE ger full mobilitet för alla användare

Med ett fingerprint levereras samtliga IT-resurser säkert till användarna oberoende av enhet och plats. Slutanvändarupplevelsen sätts i fokus. Vi visar hur access, hantering och kontroll fungerar kring den digitala arbetsplatsen med Workspace ONE.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer