Laddar meny

Apple i din verksamhet

Atea, Sveriges enda Apple Authorised Enterprise Reseller, bjuder in dig till en dag med inspiration och konkreta case kring det mobila arbetssättet med Apple i din verksamhet inom vård & omsorg, skola och B2B.

20 sep
Stockholm
Scandic Continental, Vasagatan 22

Välkommen att delta i Stockholm där vi delar med oss av erfarenheter kring det digitala och mobila arbetssättet.

Vi berättar om satsningar som sker inom vård och omsorg där mobila lösningar ökar patientupplevelsen och verksamhetsnyttan. Vi välkomnar Professor Dr Anne Bamford som inspirerar skolledare om digitaliseringen på vetenskaplig grund.

Vi kan stolt presentera dagens sista talare. Hans Häggblom Business Transformation Lead på Apple som delar med sig av hur företag och organisationer världen över har förändrat arbetssättet med hjälp av iPad och iPhone.

Appledagen riktar sig till dig som arbetar med, hanterar eller fattar beslut kring digitala arbetssätt inom vård & omsorg, skola eller B2B. Vi ger dig inspiration och kunskap i hur din verksamhet kan nyttja mobila lösningar för ökad produktivitet, tillgänglighet och kunskapsdelning.

Tid

08:30-15:45

Agenda

Klicka på agenda (till vänster) för att läsa med om dagens programpunkter.

Anmälan

Anmälan sker via knappen nedan. Vi tillämpar "först-till-kvarn principen" då vi har begränsat med antal platser. Deltagandet för dagen är givetvis kostnadsfritt.

 

 

Anmälan
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer