Laddar meny

Apple i din verksamhet

Atea, Sveriges enda Apple Authorised System Integrator, bjuder in dig till en dag med inspiration och konkreta case kring det mobila arbetssättet med Apple i din verksamhet inom vård & omsorg, skola och B2B.

22 mar
Göteborg - Vård & Omsorg
Atea, Krokslätts Fabriker 14, Göteborg
Visa på karta

Välkommen till Apple i din verksamhet i Göteborg, för oss som arbetar med vård & omsorg, onsdagen den 22 mars 

Atea Göteborg tillsammans med Apple bjuder in dig till den femte upplagan av Apple i din verksamhet.

Ett mobilt arbetssätt ger snabb och säker åtkomst till information och digitala vårdtjänster. Det ökar patientsäkerheten och effektiviteten hos personalen då mindre tid läggs på administration. Syftet med dagen är att ge inspiration och konkreta exempel på hur olika verksamheter använder mobila lösningar samt hur man går tillväga för att införa dem.
 
Vad innebär ett mobilt arbetssätt för vårdpersonal och patienten? Apple berättar om sitt erbjudande inom vård och omsorg samt ger exempel på hur effektivitet, vårdkvalité och patientsäkerhet kan förbättras med mobila lösningar.

Cisco föreläser om framgångsfaktorer inom Telemedicin och låter oss inspireras av framtidens, och dagens, välfärdsteknologi. Vi får en översikt över vilka hänsyn som behöver tas om vård på distans och telemedicin skall kunna införas i stor skala. Jerker Tojén från Cisco ger sina bästa rekommendationer på hur man möter dessa utmaningar.
 
Ronald Scheffer, affärsutvecklare på Focuscura i Holland, pratar om ”Kall IT för varm vård”. Distansvård via video och monitorering som komplement till den dagliga vården inom Landsting och Hemtjänsten. Visiba Care pratar om hur man kan göra enkla vårdbesök med sin egen vårdcentral på nätet. Inloggning sker via en app och ditt BankID.
 
Vi presenterar Atea Mobility Experience Workshop som Atea har tagit fram för att definiera strategi för mobilitet och identifiera mobila möjligheter. Frågeställningarna som; vad är värdet med mobila lösningar? Vad behöver användarna för att kunna arbeta mobilt? varvas med inspiration om hur andra har gjort och resonerat.
 
Appledagen riktar sig till dig som arbetar med, hanterar eller fattar beslut kring digitala arbetssätt inom din vård & omsorg.
 
Välkommen till en inspirerande förmiddag fokuserat på hur digitala lösningar kan bidra till ökad kvalité och tillgänglighet inom vården. 

Agenda

08.00-08.30 Registrering & frukost
08.30-08.50 Atea inom vård och omsorg
08.50-09.20 Apple i vård och omsorg
09.20-09.50 Cisco framgångsfaktorer inom Telemedicin
10.00-10.30 Focuscura – Kall IT för varm vård
10.30-11.00 Visiba Care – Vårdcentral på nätet
11.10-11.50 Atea Mobility Experience Workshop
11.50-12.00 Summering och avslutning
12.00-13.00 Lunch

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 20 mars. Vi tillämpar dock “först-till-kvarn-principen”, då vi har begränsat antal platser. Deltagande är givetvis kostnadsfritt. 

Kontakt
Vid eventuella funderingar, kontakta Niclas Löfdahl på tel 031-748 20 03 alternativt e-post niclas.lofdahl@atea.se

Hälsar Atea

Anmälan
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer