Laddar meny

Apple i din verksamhet

Atea, Sveriges enda Apple Authorised System Integrator, bjuder in dig till en dag med inspiration och konkreta case kring det mobila arbetssättet med Apple i din verksamhet inom vård & omsorg, skola och B2B.

22 mar
Göteborg - Skola
Atea, Krokslätts Fabriker 14, Göteborg
Visa på karta

Välkommen till Apple i din verksamhet i Göteborg, för oss som arbetar med skola, onsdagen den 22 mars 

Atea Göteborg tillsammans med Apple bjuder in dig till den femte upplagan av Apple i din verksamhet. Det blir en inspirerande eftermiddag med fokus på det digitala lärandet. Utöver pedagogiska insikter baserat på många års arbete med IKT, kommer våra föreläsare att ge konkreta råd att ta med sig.      
        
Vi är stolta att i år kunna presentera Edward Jensinger som öppningstalare. I en inspirerande föreläsning om framgångsfaktorer för skolutveckling sätter Edward Sverige i ett internationellt perspektiv samt visar på ”best practice” och erfarenheter.

Med en workshop i programmering kommer vi få bekanta oss med det senaste Apple har att erbjuda inom skola, Swift Playgrounds. Atea Skolas verksamhetsutvecklare visar möjligheterna för användning ur ett klassrumsperspektiv. Dessutom demonstrerar Cisco ett nytt verktyg för ”Blended Learning” - en produkt som kan komma att revolutionera lärandet. 

”Skulle jag vilja gå på min egen lektion?” är en tes som Jesper Grönlund, lärare i svenska och musik vid Fridagymnasiet, har med sig varje dag i sitt yrkesutövande. Vi får följa hans tankar bakom detta.

Avslutningsvis presenterar Apple sitt erbjudande och nyheter inom utbildning. 

Appledagen riktar sig till dig som arbetar med, hanterar eller fattar beslut kring digitala arbetssätt inom din verksamhet.
 
Välkommen till en inspirerande eftermiddag med fokus på det digitala lärandet.

Agenda

12.00-13.00 Registrering & lunch

13.00-13.05 Atea Skola hälsar välkommen
13.05-13.20 Cisco – Spark Board demo
13.20-13.50 Framgångsfaktorer för skolutveckling
14.00-14.40 Alla kan koda med Swift Playgrounds
15.00-15.40 Ledarskap i skolan - förändring börjar med ledarskap
15.40-16.20 Apple inom utbildning
16.20-16.30 Summering och avslutning

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 20 mars. Vi tillämpar dock “först-till-kvarn-principen”, då vi har begränsat antal platser. Deltagande är givetvis kostnadsfritt. 

Kontakt
Vid eventuella funderingar, kontakta Niclas Löfdahl på tel 031-748 20 03 alternativt e-post niclas.lofdahl@atea.se

Hälsar Atea

Anmälan
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer