Laddar meny

Apple i din verksamhet

Atea, Sveriges enda Apple Authorised System Integrator, bjuder in dig till en dag med inspiration och konkreta case kring det mobila arbetssättet med Apple i din verksamhet inom vård & omsorg, skola och B2B.

23 mar
Göteborg - Privata företag
Atea, Krokslätts Fabriker 14, Göteborg
Visa på karta

Välkommen till Apple i din verksamhet i Göteborg torsdagen den 23 mars 

Atea Göteborg tillsammans med Apple bjuder in dig till den femte upplagan av Apple i din verksamhet. Detta året erbjuder vi en hel eftermiddag med fokus för dig som arbetar inom den privata företagsmarknaden.

Den digitala transformationen förändrar snabbt spelreglerna och banar väg för morgondagens organisationer. Det är inte en fråga om när, utan hur du som ledare tar steget och nyttjar den moderna tekniken för att stärka och förflytta organisationen. Sättet vi gör affärer, hanterar vår personal eller tar hand om vår hälsa har för alltid förändrats, och det är här och nu ni kan få ett försprång.

Ta del av Apples syn på mobilitet samt deras Enterprise Blueprint som är ett ramverk för att skapa struktur kring din digitala förändring. Atea är mycket stolta över att även i år kunna presentera Hans Haeggblom, Apple, Senior Account Executive, Business Transformation Lead som inledande talare.

Allt fler enheter kopplar upp sig i våra nätverk. Tillsammans skapar Apple och Cisco mervärde för våra kunder genom att erbjuda smartare produkter, snabbare uppkoppling och effektivare kommunikation. Cisco föreläser om Digitalisering och smart uppkoppling ”Vi har alla vår arbetsplats i fickan – fungerar inte den så slutar också vi att fungera”.

Ateas nya koncept; Atea Smartphone, hjälper kunderna med hela hanteringen, från MDM till utbytespool – en för marknaden unik lösning. Hur stödjer ni Mac-användare i ert företag? Låt Atea sköta om driften av era Mac med ”Arbetsplats som Tjänst” så får IT-kontroll och användarna full nytta av sin Mac.

Vi presenterar Atea Mobility Experience Workshop som Atea har tagit fram för att definiera strategi för mobilitet och identifiera mobila möjligheter. Frågeställningarna som; vad är värdet med mobila lösningar? Vad behöver användarna för att kunna arbeta mobilt? varvas med inspiration om hur andra har gjort och resonerat.

Appledagen riktar sig till dig som arbetar med, hanterar eller fattar beslut kring digitala arbetssätt inom din verksamhet.

Välkommen till en inspirerande dag med fokus på digital förändring. 
 

Agenda
12.00-13.00 Registrering & lunch
13.00-13.20 Atea hälsar välkommen
13.20-13.50 Enterprise Blueprint: ett ramverk för att skapa digital förändring i din organisation
13.50-14.20 Cisco Digitalisering och smart uppkoppling
14.40-15.00 Atea Smartphone
15.00-15.30 Mac som tjänst
15.40-16.10 Atea Mobility Experience Workshop
16.10-16.15 Summering och avslutning


Anmälan
Sista anmälningsdag är den 20 mars. Vi tillämpar dock “först-till-kvarn-principen”, då vi har begränsat antal platser. Deltagande är givetvis kostnadsfritt. 

Kontakt
Vid eventuella funderingar, kontakta Niclas Löfdahl på tel 031-748 20 03 alternativt e-post niclas.lofdahl@atea.se

Hälsar Atea

Anmälan
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer