Kundvagn Stäng

Kundvagnen är tom

ATEA.SE
Language
Chatt
Offline
Inga operatörer finns tillgängliga
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Inga operatörer finns tillgängliga
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Skapa favoriter med hjälp av Min lista

Min lista gör det möjligt för dig att skapa favoriter (sortiment och paket) till  produkter i Ateas sortiment*. Symbolen för Min lista, se siffra 1, finns tillgänglig på alla platser där du kan se en eller flera produkter. Den finns även tillgänglig på produktkortet.

Så här arbetar du med min lista:

1. Bestäm dig för vilken typ av favorit du vill skapa (ett paket eller ett sortimentet). Leta därefter upp de produkter som du vill ska ingå och klicka på symbolen för Min lista för att lägga till produkter till listan.

2. Antalet produkter som du har lagt till Min lista visas i anslutning till symbolen i toppmenyn. Om du vill se vilka produkter som finns i listan för du bara muspekaren över symbolen. När du är klar och vill skapa ditt sortiment/paket så klickar du på på symbolen i toppmenyn och väljer aktuellt alternativ. I exemplet här bredvid skapas ett nytt sortiment.

3. Här kan du välja om du vill skapa ett nytt sortiment eller om du vill lägga produkterna till ett sortiment som skapats vid ett tidigare tillfälle. I de fall du väljer att skapa ett paket finns det fler alternativ men principen är densamma.

4. Om du har valt att skapa ett nytt sortiment så skriver du här in vad det ska heta och klickar därefter på Spara & Stäng.

Klart! Sortimentet eller paketet finns nu under menyn Utvalda produkter/Mina favoriter

              

Skapa favoriter med hjälp av min lista

* Notera att dina rättigheter styr om du kan skapa sortiment/paket för alla användare, eller bara till dig själv.

Cookie Settings